ILMOITTAUTUMINEN OSALLISTUJAKSI

Lastenkulttuurifoorumi 2022 Mukana - Osallisuus lastenkulttuurissa 


Järvenpää-talo 1.-2.11.2022

Tervetuloa ilmoittautumaan lastenkulttuurifoorumiin! Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 16.10.2022 asti.

Vuosittain järjestettävä lastenkulttuurifoorumi on alan valtakunnallinen keskusteluväylä ja verkostoitumistilaisuus. Tapahtuma on suunnattu lastenkulttuurin tekijöille, pedagogeille ja kaikille lastenkulttuurista sekä lasten ja nuorten osallisuudesta kiinnostuneille. 


Tervetuloa foorumiin kuulemaan lastenkulttuurin uusimmista tuulista, parhaista käytännöistä ja polttavista puheenaiheista. Foorumin järjestävät Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Taidetestaajat.


Aikataulu tiivistetysti


1.11.

9-10 ilmoittautuminen, tutustuminen näytteilleasettajaosastoon

10-12.30 avajaiset

12.30-18  rinnakkaissessiot (lounas ja kahvit porrastetusti)

18-21 iltaohjelma


2.11. 

8.30-9.30 saapuminen, tutustuminen näytteilleasettajaosastoon

9.30-11.30 vaihtoehtoiset sisällöt

11.30-15.30 rinnakkaissessiot (lounas ja kahvit)

15.30-16.30 foorumin päätös - paneelikeskustelu ja koonti


Järjestäjä pidättää oikeudet foorumin ohjelman ja/tai aikataulun muutoksiin.


Osallistumismaksu 

- Liiton jäsenet 60 € / 2 päivää (jäsenkeskus saa max. 5 pääsylippua jäsenhinnalla)

- Ei-jäsenet 80 € / 2 päivää

Hinnat sisältävät pääsyn lastenkulttuurifoorumin ohjelmasisältöihin. Hintoihin ei kuulu ruokailuja, kahveja eikä matkoja tai majoitusta. Ruokailut ostetaan etukäteen osallistujille erikseen lähetettävän ohjeistuksen mukaisesti.


Peruutusehdot

Mikäli haluat peruuttaa osallistumisesi, ilmoita siitä sähköpostitse foorumin vastaavalle tuottajalle osoitteeseen kaisa.jarvelin@lastenkulttuuri.fi. Tapahtuma laskutetaan jälkikäteen, ja mikäli peruutus tapahtuu sunnuntaihin 16.10.2022 mennessä, peruutettua osallistumista ei laskuteta. 16.10. jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 100 % osallistumismaksun hinnasta. Sairastapausten vuoksi 16.10. jälkeen tehdyissä peruutuksissa vältytte laskutukselta esittämällä lääkärintodistuksen.


Jos tapahtuma joudutaan perumaan järjestäjän toimesta pandemiatilanteen tai viranomaismääräysten vuoksi, emme laskuta ilmoittautuneita. Mahdollisesta etätoteutuksesta viestimme erikseen.

Majoittuminen


Järvenpäässä on vain yksi pieni hotelli, johon kaikki foorumin osallistujat eivät mahdu majoittumaan. Foorumin osallistujille on tehty avoin varaus Scandic Hyvinkäälle ja Scandic Helsinki Aviapolikseen. Jokainen majoittuja varaa ja maksaa huoneensa itse.

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BSUO011122 nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta yllä olevia tietoja käyttämällä. Huoneet varattavissa 18.10. mennessä. Suosittelemme julkisella liikenteellä kulkeville Hyvinkäätä ja autoilijoille Helsinki Aviapolista.

Sijainnista ja kulkemisesta Järvenpäähän/hotelleihin

Järvenpää-talo sijaitsee aivan Järvenpään rautatieaseman vieressä. Autoilijoille on runsaasti parkkitilaa Järvenpää-talon takana osoitteessa Hallintokatu 4.

Scandic Hyvinkäälle on Järvenpäästä R-junalla 15 minuutin matka, ja hotelli on 300 metrin päässä Hyvinkään rautatieasemasta.

Scandic Helsinki Aviapolista suosittelemme foorumiin omalla autolla tuleville. Julkisella liikenteellä kuljetaan ensin R-junalla Tikkurilaan ja siitä bussilla nro. 570 Äyritielle, josta 800 metrin kävely hotellille. Matka-aika on yhteensä n. 50 minuuttia.

Olen lukenut yllä olevan infon ja haluan ilmoittautua osallistujaksi Lastenkulttuurifoorumiin 2022 Mukana - Osallisuus lastenkulttuurissa

1/4