Kevään tilaisuudet seuratoimijoille

Keväällä järjestetään seurakehittäjien toimesta erilaisia tilaisuuksia sekä koulutuksia seuratoimijoille.


Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan alla oleviin tilaisuuksiin. Voit ilmoittautua haluamaasi tilaisuuksiin, vaikka vain yhteen tai vastaavasti kaikkiin samalla kertaa.

Tilaisuudet pidetään Teamsin välityksellä.
JOUKKUEENJOHTAJIEN KOULUTUS, OSA 2, TI 31.1. KLO 17.30-19JOUKKUEENJOHTAJIEN ILTAKAHVIT:

to 23.2. klo 17.30-18.30: Vanhempien osallistaminen, vinkit jojon työhön

to 23.3. klo 17.30-18.30: Vinkit leireille ja pelireissuille, joukkueen koulutukset

ti 25.4. klo 17.30-18.30: Otteluiden striimaus, someviestintäTUKI-INFOTILAISUUS  to 23.2. klo 19-20


Pesäpalloliiton junioripäällikkötuen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen lisäksi on muitakin tukia, joita seurat voivat hakea. Monelle lienee tuttuja esimerkiksi Kesäduuni OP:n piikkiin tai S-ryhmän kannustajat. Leader-hanke, säätiöiden tuet tai jopa yksittäisten yritysten ja tahojen tarjoamat stipendirahastot voivat hyödyttää seuraasi. 


Tilaisuudessa esitellään useita tukimuotoja niin seuroille kuin joukkueille. Tule kuulemaan mitä tukimuotoja on tarjolla ja hyödynnä vinkit!100 opinkoppia -materiaalin esittely ti 25.4. klo 18.30–19.30.

Viime vuoden lopulla seurakehittäjät keräsivät seurojen onnistumisia ja hyviä käytänteitä menneiltä vuosilta. Materiaalin tarkoituksena on jakaa seurojen onnistumisia ja hyviä käytänteitä kaikkien tietoisuuteen sekä hyödynnettäväksi. Materiaalia on työstetty alkuvuoden ajan ja nyt se on vihdoin valmis julkaistavaksi!

Materiaalin pohjalta järjestetään Teams-tilaisuus ti 25.4. klo 18.30–19.30.

Tilaisuudessa esitellään eri teemoihin liittyviä onnistumisia sekä hyviä käytänteitä.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Muistathan täyttää lomakkeeseen yhteystietosi, jotta voimme lähettää sinulle Teams-kutsun tilaisuuteen. Kutsu lähetetään viimeistään muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Jos kutsua ei löydy, tarkistathan myös roskapostisi. Tarvittaessa ole yhteydessä mona.hupli-kotiranta@pesis.fi. Ilmoittaudun mukaan..

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Seura, jota edustan

Joukkue, jota edustan

0%