Ilmoittautuminen: Vertaismarttojen peruskoulutus 2022

Marttaliitto kouluttaa marraskuussa piireihin uusia vertaismarttoja tukemaan yhdistyksiä ja niiden toiminnan suunnittelua. Vertaismartan tehtävänä on toteuttaa yhdistysten toiminnansuunnitteluiltoja sekä auttaa yhdistyksiä innostumaan ja onnistumaan.

 

Vertaismarttojen peruskoulutus antaa valmiudet ja työkaluja toimia vertaismarttana. Koulutus antaa kokonaiskuvan vertaismartan roolista ja tehtävästä sekä perustiedot marttajärjestön toiminnasta. Saat valmiuksia ryhmän kanssa toimimiseen ja ohjaamiseen sekä toiminnansuunnitteluiltojen vetämiseen. Lisäksi koulutuksessa kerrotaan vuoden 2023 marttatoiminnasta ja yhdistysten toiminnan suunnittelusta. Koulutuksen jälkeen voit toimia vertaismarttana.

 

Koulutus on tarkoitettu uusille vertaismartoille ja niille, jotka eivät ole käyneet vuonna 2019 tai 2021 toteutettua peruskoulutusta. Koulutus koostuu kolmesta marraskuussa 2022 toteutettavasta koulutuskerrasta. Koulutus toteutetaan Teamsilla ja sen materiaalit tulevat Martta-akatemiaan. Edellytämme osallistumista kaikkiin koulutuskertoihin. Koulutus on maksuton. Koulutusta johdattelevat Marttaliiton kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara ja kansalaistoiminnan asiantuntija Eeva Honkonen.

Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite (varmista, että kirjoitat sähköpostiosoitteen oikein)

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Marttapiiri

Lisätietoja

Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa mukaan!

0%