Ilmoitus epäasiallisesta käytöksestä

Tällä lomakkeella voi ilmoittaa epäillystä epäasiallisen käytöksen tilanteesta. Tilanteiden käsittelyssä noudatetaan Voimisteluliiton prosessia epäasiallisen käytöksen tilanteisiin. Ilmoituksen tekeminen voi johtaa esimerkiksi neuvontaan, yhteydenottoon seuraan/yksittäisiin henkilöihin asian selvittämiseksi tai kurinpitoprosessin ohjeistukseen. Voimisteluliiton tavoitteena on, että asiat sovitellaan ensisijaisesti seuratasolla. Voimisteluliitolla ei ole erillistä tapauksia tutkivaa elintä/henkilöitä (vrt. viranomaiset).


Ilmoitukset tehdään ensisijaisesti omalla nimellä. Anonyymit ilmoitukset käsitellään tiedoksiantoina, ellei kyseessä ole erityisen vakava epäasiallinen käytös tai ellei samasta toimijasta tule useampia ilmoituksia.


Ilmoituksessa annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä yhteydenottoja esim. seuraan tai viranomaisiin tehdä ilman ilmoittajan suostumusta. Poikkeuksena tilanteet, joissa Voimisteluliitolla on ilmoitusvelvollisuus kuten alaikäiseen kohdistuva seksuaalirikosepäily tai epäily lastensuojelurikkomuksesta. 


Tällä lomakkeella ei voi tehdä kurinpitoilmoitusta. Kurinpitoilmoituksen tekemiseen liittyen ole yhteydessä kurinpitovaliokunnan sihteeriin: heli.pekkala@voimistelu.fi


Huom! Mikäli asiassa on syytä epäillä rikosta, niin olethan yhteydessä viranomaisiin.


Keskusteluapua tilanteiden käsittelyyn saa Et ole yksin -palvelusta.


Täyttämällä tämän lomakkeen nimelläsi, hyväksyt Voimisteluliiton tietosuojakäytänteet.

Ilmoituksen tekijä:

Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Rooli ilmoituksen tekijänä:

Oletko ollut samasta asiasta yhteydessä aiemmin (yksittäiseen henkilöön tai tahoon)

Toiveesi yhteydenoton osalta:

Ilmoitus koskee

Tapahtuma-aika ja paikka:

Epäasiallisesti toimineen henkilön nimi, mikäli tiedossa:

Seura, jota kyseinen henkilö edustaa, mikäli tiedossa: 

Kuvaus tapahtumasta tai toiminnasta, joka on koettu epäasialliseksi (kerro yhteenveto tapahtuneesta mahdollisimman tarkasti):

Muuta mahdollista lisätietoa:

Voit ladata tapaukseen liittyvää aineistoa tarvittaessa tähän (viestit, kuvat, videot):

Haluatko koosteen ilmoituksen tiedoista omaan sähköpostiisi (sähköpostiosoite kysytään kyselyn lähettämiseen jälkeen avautuvalla sivulla)?

Kiitos ilmoituksesta!

0%