Kehitetään yhdessä Imatran joukkoliikennettä palvelemaan paremmin sinua! Vastaa kyselyyn joukkoliikenteen kehittämisestä Imatralla

Tunnetko Imatran joukkoliikenteen? Onko joukkoliikenne esteetöntä? Kerro kokemuksistasi ja joukkoliikenteeseen liittyvistä tarpeista tämän kyselyn kautta. Vastauksia hyödynnetään joukkoliikenteen, siihen liittyvän viestinnän ja pysäkkiympäristöjen kehittämiseen.

Kysely on suunnattu kaikille. Kyselyssä painopisteenä on kaikille sujuvat liikkumismahdollisuudet joukkoliikenteessä, esimerkiksi esteettömyyden näkökulmasta. Kysely toteutetaan osana Esteetön ja turvallinen Imatra -hanketta. Kysely on avoinna 21.11.-4.12.2022. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan viisi (5) matkakorttia, joihin on ladattu 10 matkaa Imatran joukkoliikenteessä. 

1. Ikäsi

2. Asuinpaikkasi

3. Valitse tekijät, jotka vaikuttavat liikkumiseesi:

4. Kuinka usein käytät joukkoliikennettä Imatralla?

5. Millaisia matkoja teet joukkoliikenteellä pääsääntöisesti?

6. Mistä joukkoliikenteen tietoja tulisi mielestäsi saada?

7. Mitkä asiat joukkoliikenteen käytössä mietityttävät sinua?

8. Millaisia kynnyksiä sinulla on joukkoliikenteen käyttöön?

9. Mikä saisi sinut käyttämään joukkoliikennettä nykyistä enemmän?

10. Kerro halutessasi palautetta tietystä pysäkistä. Kirjoita pysäkin sijainti mahdollisimman tarkasti, esim. osoite. Miten pysäkkiä tai kulkuyhteyksiä sille pitäisi kehittää? Mikä pysäkillä on puutteellista tai toimimatonta? (aiheita esimerkiksi: katos, levähdyspenkki, valaistus, aikataulu- ja reittitiedot, roska-astia ympäristön esteettömyys)

11. Voit jättää tähän avoimen palautteen Imatran sisäisestä joukkoliikenteestä

Vastanneiden kesken arvotaan Imatran joukkoliikenteeseen matkakortteja. Jos haluat osallistua arvontaan, kirjoita seuraavaan kenttään omat yhteystietosi (nimi, sähköposti ja puhelinnumero). 

Yhteystiedot erotetaan muista kyselyvastauksista, eikä vastaajan tietoja näin ollen yhdistetä muihin kyselyvastauksiin. 

Kiitos vastauksestasi!

0%