Tervetuloa tutkimusraportin julkaisutilaisuuteen!

WEBINAARI 9.11.2023 KLO 14:00 - 15:00


Maahanmuuton tärkeimmän kanavan Suomeen muodostavat työmarkkinat. Työnantajien osaaminen onkin ratkaisevaa paitsi työvoimapulan vähentämisessä, myös kaksisuuntaisen kotoutumisen toteuttamisessa. Työnantajat ovat tärkein toimijaryhmä, koska he tarjoavat sekä työtä että yhteisön. 


*Mikä on työnantajien kyvykkyys rekrytoida suoraan ulkomailta?

* Entä johtaa monietnistä- tai kulttuurista työyhteisöä? 

*Miten työnantajat näkevät näitä toimintoja tukevat yksityiset ja julkiset palvelut? 

*Miten kahdensuuntaista kotoutumista toteutetaan työnantajien toimesta? 

*Miten yksityisten ja julkisten palvelujen avulla voidaan lisätä työnantajien kyvykkyyttä rekrytoida kansainvälisesti ja toimia monietnisenä työnantajana?   

*Miten työnantajien osaamista tulisi arvioida ja kehittää?


Tule kuuntelemaan ja kommentoimaan! Aineistona on kesällä 2023 työnantajille tehdyn kyselyn sekä syksyllä Helsingissä ja Tampereella työnantajille ja palvelun tuottajille järjestettyjen live-työpajojen tuotokset.


Kyselyn toteutti Siirtolaisuusinstituutti yhdessä HENRY ry:n sekä Business Finlandin ja ELY-keskuksen Work-in-Finland palvelun kanssa. Kysely on osa Mobile Futures tutkimushanketta, jota rahoittaa Strategisen tutkimuksen neuvosto: Strateginen tutkimus - STN (aka.fi)


Kysymykset ja tiedustelut voi osoittaa: mika.raunio@migrationinstitute.fi
Jätä alle yhteystietosi, niin lähetämme sinulle linkin webinaariin sekä sen yhteydessä julkaistavaan raporttiin.


Nimi

Sähköpostiosoite

Organisaatio

Työtehtävä

Hyväksyn antamieni tietojen käytön ja säilyttämisen mainittua tarkoitusta varten (valitse yksi)*. 

* Tietoja käytetään vain tässä mainittuun tarkoitukseen. Tämän jälkeen tiedot poistetaan. Rekisterin pitäjä on Siirtolaisuusinstituutti. Voi peruuttaa suostumuksen koska tahansa lähettämällä viestin mika.raunio@migrationinstitute.fi. Tietojen säilyttämisessä noudatetaan EUn GDPR säännöksiä. Tarkemmat tiedot linkistä:

Tietosuoja - Siirtolaisuusinstituutti Siirtolaisuusinstituutti

Voit kommentoida jo nyt! Mikä on kokemuksesi mukaan työnantajien osaamisen taso kansainvälisessä rekrytoinnissa ja monietnisten työyhteisöjen johtamisessa? Mitä pitäisi parantaa?