Isännöintiammattilainen 2024 -palkinto

Etsimme vuoden esimerkillisimpiä tekijöitä Isännöintiammattilainen 2024 -finaaliin. Tähän kilpasarjaan voit ilmoittaa isännöintiyrityksessä muussa roolissa kuin isännöitsijänä työskentelevän ammattilaisen (asiakaspalvelijan, kiinteistösihteerin, kirjanpitäjän tai esimerkiksi viestintä-, laki-, järjestelmä-, tai HR-asiantuntijan). Isännöitsijöille on oma kilpasarjansa, jonka ilmoittautumisen löydät täältä.

Ehdotuksia palkittavista saa tehdä kuka tahansa. Myös itseään saa ehdottaa. 

Ehdokkaan on työskenneltävä Isännöintiliiton jäsenyrityksessä tai hänen on oltava Isännöintiliiton jäsenyhdistyksen jäsen. (Huom! Isännöitsijänä työskenteleville on oma kilpasarjansa.)

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. 

Ehdokkaan ilmoittamiseen kannattaa käyttää hetki aikaa. Vastaathan lomakkeen kysymyksiin huolellisesti, sillä finalistivalinnat tehdään tällä lomakkeella annettujen tietojen pohjalta.  
 

Isännöintiammattilaisen nimi

Missä roolissa ehdokas työskentelee isännöintiyrityksessä?

Yrityksen nimi

Yrityksen paikkakunta

Ehdokkaan sähköpostiosoite

Ehdokas tietää olevansa ehdolla palkittavaksi

Ehdokkaan perustelut:

Miksi tämä henkilö pitäisi palkita vuoden 2024 isännöintiammattilaisena?

Vastaathan seuraavaksi vähintään kolmeen alla olevista kysymyksistä.

Lue palkitsemiskriteerit läpi (alla) ja vastaa sen jälkeen vielä vähintään kolmeen lomakkeella olevista kysymyksistä. Mikäli jostain kohdasta ei löydy esimerkkiä, voit jättää vastaamatta siihen, ja keskittyä muihin kysymyksiin.

 

  • Ehdokas toimii työssään vastuullisesti ja esimerkillisesti.  
  • Ehdokas on työssään saavuttanut asiakkaiden ja työyhteisönsä luottamuksen. 
  • Ehdokkaan työssä näkyy mallikelpoinen toiminta asiakkaiden, työyhteisönsidosryhmien tai koko toimialan hyväksi. Hän on esimerkiksi kehittänyt jotakin palvelua, toimintoa tai prosessia tavalla, joka sopisi malliksi muillekin.


Kerro esimerkki ehdokkaan mallikelpoisesta toiminnasta asiakkaiden hyväksi?

Kerro esimerkki ehdokkaan mallikelpoisesta toiminnasta työyhteisön hyväksi?

Kerro esimerkki ehdokkaan mallikelpoisesta toiminnasta sidosryhmien hyväksi?

Kerro esimerkki ehdokkaan mallikelpoisesta toiminnasta toimialan hyväksi?

Haluatko vielä mainita jonkin hankkeen tai projektin, joka on vaatinut ehdokkaalta esimerkillistä osaamista, vastuullisuutta ja yhteistyötaitoja?

Omat tiedot

Ehdottajan nimi:

Ehdottajan puhelinnumero

Ehdottajan sähköpostiosoite

Rooli suhteessa ehdotettavaan henkilöön

Kiitos ehdotuksesta! Kilpakategorian finalistit julkistetaan loppukeväästä ja voittaja eli Isännöintiammattilainen 2024 palkitaan Isännöintipäivillä syyskuussa. Finalisteille ilmoitetaan finaalipaikasta henkilökohtaisesti.


Kilpailun järjestämiseksi käsittelemme henkilötietoja tietosuojaselosteissa Isännöintiliiton palkinnot tietosuojaseloste ja Tietosuoja Isännöintiliitossa
kuvatulla tavalla.


0%