Isännöitsijä 2022 -palkinto

Etsimme vuoden esimerkillisimpiä tekijöitä Isännöitsijä 2022 -finaaliin. Isännöitsijä-sarjaan voit ilmoittaa isännöitsijänä tai vastaavassa roolissa jollain muulla tittelillä työskentelevän henkilön (tekniset isännöitsijät, hallinnolliset isännöitsijät, isännöintipäälliköt, kiinteistöpäälliköt). 

Ehdotuksia palkittavista saa tehdä kuka tahansa. Myös itseään saa ehdottaa. 


Ehdokkaan on työskenneltävä Isännöintiliiton jäsenyrityksessä tai hänen on oltava Isännöintiliiton jäsenyhdistyksen jäsen. 


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. 

Ehdokkaan ilmoittamiseen kannattaa käyttää hetki aikaa. Vastaathan lomakkeen kysymyksiin huolellisesti, sillä finalistivalinnat tehdään tällä lomakkeella annettujen tietojen pohjalta.  
 

Isännöitsijän nimi

Yrityksen nimi

Yrityksen paikkakunta

Isännöitsijän sähköpostiosoite​

Ehdokas tietää olevansa ehdolla palkittavaksi

Miksi tämä isännöitsijä pitäisi palkita vuoden 2022 isännöitsijänä?

Ehdokkaan tarkemmat perustelut

Isännöitsijä 2022 –palkitsemiskriteerit on lueteltu alla. Luethan kriteerit läpi ja vastaat sen jälkeen 3-5 lomakkeella olevista kysymyksistä.  

 
  • Ehdokas toimii työssään vastuullisesti ja esimerkillisesti.  
  • Ehdokas on työssään saavuttanut asiakkaiden ja työyhteisönsä luottamuksen. 
  • Ehdokkaan työssä näkyy mallikelpoinen toiminta asiakkaiden, työyhteisön, sidosryhmien tai koko toimialan hyväksi. Hän on esimerkiksi kehittänyt jotakin palvelua, toimintoa tai prosessia tavalla, joka sopisi malliksi muillekin.

Vastaathan seuraavaksi 3-5 alla olevista kysymyksistä.

Mikäli jostain kohdasta ei löydy esimerkkiä, voit jättää vastaamatta siihen, ja keskittyä muihin kysymyksiin vastaamiseen.

Kerro esimerkki ehdokkaan mallikelpoisesta toiminnasta asiakkaiden hyväksi?

Kerro esimerkki ehdokkaan mallikelpoisesta toiminnasta työyhteisön hyväksi?

Kerro esimerkki ehdokkaan mallikelpoisesta toiminnasta sidosryhmien hyväksi?

Kerro esimerkki ehdokkaan mallikelpoisesta toiminnasta isännöintitoimialan hyväksi?

Haluatko vielä mainita jonkin hankkeen tai projektin, joka on vaatinut ehdokkaalta esimerkillistä osaamista, vastuullisuutta ja yhteistyötaitoja?

Omat tiedot

Ehdottajan nimi:

Ehdottajan puhelinnumero

Ehdottajan sähköpostiosoite

Rooli suhteessa ehdotettavaan henkilöön

Kiitos ehdotuksesta! Kilpakategorian finalistit julkistetaan elokuussa ja voittaja eli Isännöitsijä 2022 palkitaan Isännöintipäivillä syyskuussa. Finalisteille ilmoitetaan finaalipaikasta henkilökohtaisesti.


Kilpailun järjestämiseksi käsittelemme henkilötietoja tietosuojaselosteissa Isännöintiliiton palkinnot tietosuojaseloste ja Tietosuoja Isännöintiliitossa kuvatulla tavalla.0%