IFAGGin B-kategorian kilpailu Academic Cup, lyhytohjelmat

Tällä lomakkeella junioreiden ja senioreiden lyhytohjelmajoukkueet hakevat edustusoikeutta 30.3.-1.4.2023 järjestettävään IFAGGin B-kategorian Academic Cup-kilpailuun.

Short Program Junior & Senior

  • 30.3.-1.4.2023 Sofia, BUL (IFAGG B-category competition, Academic Cup)
  • kilpailukutsu liitteineen täälläLAR poikkeuspäätös 25.1.2023
-Joukkueet valitaan yllä olevaan IFAGGin B-kategorian kilpailuun hakemusten perusteella. Joukkueiden valittavaa määrää ei ole ennakkoon määritelty.


Joukkueet hakevat edustusoikeutta kilpailuun tällä lomakkeella su 5.2.2023 kello 23.59 mennessä.


- Voimisteluliitto nimeää kilpailuun tuomarit. Tuomareiden kulut laskutetaan kilpailuun os. joukkueilta (matkat, majoitus, päivärahat ja koronatestit jne.) 

- Voimisteluliitto ei vastaa matkan peruuntumisesta aiheutuvia kustannuksia. Joukkueita pyydetään harkitsemaan kilpailuun lähtemistä tarkoin ja joukkueen on ymmärrettävä, että kilpailun peruuntuessa joukkueet vastaavat itse kuluista, joita peruuntumisesta aiheutuu. Joukkueet vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään. Voimisteluliitto ilmoittaa joukkueet kilpailuun. 

- Mikäli kilpailun järjestä päättääkin asettaa maakiintiön sarjoittain ja kaikki edustusoikeuden saaneet joukkueet eivät Suomesta kilpailuun pääse valitsee LAR kilpailuun osallistuvat joukkueet.


Seuran nimi:

Joukkueen nimi:

Voimistelijoiden nimet ja syntymävuodet

Joukkueen kilpailusarja:

Joukkueen yhteyshenkilö nimi, sähköposti ja puhelinnumero:

Mihin Voimisteluliiton valmennusrinkiin joukkue kuuluu:

Vuoden 2022 kilpailutulokset:

0%