Joukkuevoimistelun valmennus-toimintaan hakeminen

Suomen Voimisteluliiton joukkuevoimistelun valmennustoiminnan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen. Valmennusjärjestelmän yhtenä osana on valmennusrinkitoiminta. 

Suomen Voimisteluliitto järjestää kansallisia ja alueellisia valmennusrinkejä eri urheiluopistoilla. Valmennusrinkitoiminnalla halutaan tarjota joukkueille apua ja huippuvalmentajien neuvoja sekä tukea valmentajia ja voimistelijoita pitkäjänteiseen ja tulokselliseen työhön koko maan laajuudelta kaikissa ikäluokissa ja sarjoissa. 


Tuntisisältöinä leireille on mm. tuomaritunnit, vaikeusosat, vartalotekniikka, tanssi, fysiikka, luennot. Lisäksi leirien välissä valmentajille järjestetään erilaisia koulutustilaisuuksia etäyhteyden välityksellä.


Hae vain valmennusrinkeihin, joiden toimintaan joukkueesi on valmis sitoutumaan. Vahvistettuasi rinkipaikan joukkueesi/seurasi on taloudellisesti sitoutunut kaikkiin valmennusringin leireihin leirikauden 2022-2023 aikana. (Eli huomioittehan sekä syksyn että kevään leirien ajankohdat ja huolehditte perheiden olevan tietoisia niistä ja sitoutuneita toimintaan.)

Hakulomake on avoinna 23.5.-22.6.2022 klo 20. Rinkivalinnat julkaistaan viimeistään 8.7.2022 ja osallistuminen valmennustoimintaan tulee vahvistaa 17.7.2022 mennessä. (Huomioittehan rinkipaikkojen vahvistamisen aikataulun valmentajien / yhteyshenkilöiden lomien suhteen.) 


Valmennusrinkien toiminta alue-, kilpa- ja harrasterinkien osalta tapahtuu leirien kautta syksystä seuraavan vuoden kevääseen, sisältäen 2 leiriä ja mahdollisen leirikauden ulkopuolisen toiminnan. Osallistuminen valmennustoimintaan merkitsee taloudellista sitoutumista valmennusringin kaikkiin leireihin osallistumiseen.


Leirihinnat kaudella 2022-2023 ovat 1 vrk 128€ (sis. opistotasoinen majoitus, päivällinen, iltapala, aamiainen ja lounas) ja Oulun päiväleirit 50€ (sis. lounas). 


HUOM! Joukkue hakee ensisijaisesti sen ikäsarjan leirille, missä kilpailee syksyllä 2022.Seura​

Joukkue

Ikäsarja syksy 2022

Ikäsarja kevät 2023

Vastuuvalmentaja

(1/joukkue)

Sähköpostiosoite​

Puhelinnumero​

Joukkueen vastuuvalmentajaksi nimetty valmentaja sitoutuu osallistumaan valmennusringin toimintaan, leiritykseen sekä osaamisen kehittämiseen. Yhteystiedot toimivat ensisijaisena osoitteena tiedotuksessa koko toimintakauden ajan. Mikäli vastuuvalmentaja vaihtuu ennen leirikautta / leirikauden aikana, tulee päivitetyt yhteystiedot ilmoittaa anne.salminen@voimistelu.fi.


Kaikille ringeille muodostetaan oma whatsapp-ryhmä, johon lähetetään liittymislinkki vastuuvalmentajan sähköpostiin. Ryhmän linkin voi tämän jälkeen välittää joukkueen muillekin valmentajille.

Voimistelijoiden lukumäärä joukkueessa (arvio)

Hae vain valmennusrinkeihin, joiden toimintaan joukkueesi on valmis sitoutumaan. 

1. Hakuvaihtoehto

2. Hakuvaihtoehto

3. Hakuvaihtoehto

4. Hakuvaihtoehto

Joukkueelleni voi ehdottaa muita rinkivaihtoehtoja

 Joukkue/seura on vahvistettuamme rinkipaikan taloudellisesti sitoutunut kaikkiin valmennusringin leireihin leirikauden 2022-2023.

Joukkueen tavoitteet kaudella 2022-2023?

Valmennusrinkitoiminnalta odotan?

Joukkue haluaa kehittyä erityisesti?

Valmentajana haluan kehittyä erityisesti?

Muuta huomioitavaa?

0%