Joukkuevoimistelun valmennus-toimintaan hakeminen

Tällä lomakkeella haet mukaan Kisakallion alueleiritykseen kaudelle 2021-2022. 

Leirit ovat:


24.-25.9.2021 / Kisakallio

12.-13.2.2022 / Kisakallio


Mukaan voivat hakea joukkueet, jotka syksyllä 2021 kilpailevat joko 8-10v. / 10-12v. / 12-14K / 12-14H.


Suomen Voimisteluliiton joukkuevoimistelun valmennustoiminnan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen. Valmennusjärjestelmän yhtenä osana on valmennusrinkitoiminta. 

Suomen Voimisteluliitto järjestää kansallisia ja alueellisia valmennusrinkejä eri urheiluopistoilla. Valmennusrinkitoiminnalla halutaan tarjota joukkueille apua ja huippuvalmentajien neuvoja sekä tukea valmentajia ja voimistelijoita pitkäjänteiseen ja tulokselliseen työhön koko maan laajuudelta kaikissa ikäluokissa ja sarjoissa. 


Hakulomake on avoinna 17.-24.8.2021 ja vapaita paikkoja on yhteensä 4.


Valmennusrinkien toiminta alueinkien osalta tapahtuu leirien kautta syksystä seuraavan vuoden kevääseen, sisältäen 2 leiriä ja mahdollisen leirikauden ulkopuolisen toiminnan. Osallistuminen valmennustoimintaan merkitsee taloudellista sitoutumista valmennusringin kaikkiin leireihin osallistumiseen.


Leirihinnat kaudella 2021-2022 ovat 1 vrk 125€ (sis. opistotasoinen majoitus, päivällinen, iltapala, aamiainen ja lounas) Seura​

Joukkue

Ikäsarja syksy 2021

Vastuuvalmentaja

(1/joukkue)

Sähköpostiosoite​

Puhelinnumero​

Joukkueen vastuuvalmentajaksi nimetty valmentaja sitoutuu osallistumaan valmennusringin toimintaan, leiritykseen sekä osaamisen kehittämiseen. Yhteystiedot toimivat ensisijaisena osoitteena tiedotuksessa koko toimintakauden ajan. Mikäli vastuuvalmentaja vaihtuu ennen leirikautta / leirikauden aikana, tulee päivitetyt yhteystiedot ilmoittaa anne.salminen@voimistelu.fi.


Kaikille ringeille muodostetaan oma whatsapp-ryhmä, johon lähetetään liittymislinkki vastuuvalmentajan sähköpostiin. Ryhmän linkin voi tämän jälkeen välittää joukkueen muillekin valmentajille.

Voimistelijoiden lukumäärä joukkueessa (arvio)

Hae vain valmennusrinkeihin, joiden toimintaan joukkueesi on valmis sitoutumaan. 

Joukkueen tavoitteet kaudella 2021-2022?

Valmennusrinkitoiminnalta odotan?

Joukkue haluaa kehittyä erityisesti?

Valmentajana haluan kehittyä erityisesti?

Muuta huomioitavaa?

0%