Kysely joukkuevoimistelun kilpasarjan joukkueille 

Tämä kysely on suuunnattu kilpasarjassa kilpaileville joukkueille. Kyselyllä kartoitetaan tietoa joukkueiden harjoittelusta tänä poikkeuksellisena keväänä ja joukkueiden mielipidettä/toiveita kevään mestaruuskilpailuista ja syksyn välinekaudesta. 


Kyselyn tuloksia käytetään päätöksenteon taustamateriaalina lajin kehittämisryhmän tehdessä kilpasarjan joukkueita koskevia päätöksiä kilpaluista. 


Kyselyyn vastataan joukkueittain ja vastausaikaa on 5.4 kello 23.59 asti. 

Seuran nimi:

Joukkueen nimi:

Joukkueen kilpailusarja keväällä 2021:

Onko joukkue päässyt harjoittelemaan keväällä normaaleja lajiharjoituksia?

Kuvaile joukkueen harjoittelua keväällä 2021: (esim. etäharjoittelun osuus kaudesta)

Onko joukkueen kilpailuohjelma valmis?

Yli 14-vuotiaiden kilpasarjan mestaruuskilpailut on suunniteltu pidettävän 21.-22.5.2021 ja 12–14 kilpasarjan mestaruuskilpailut Voimistelupäivillä 11.-13.6.2021. Koronatilanne on kuitenkin hankaloittanut kilpailuihin valmistautumista ja eri alueilla on voitu harjoitella eri suosituksin ja rajoituksin. Alla olevilla kysymyksillä toivotaan joukkueiden ottavan kantaa kilpailuiden toteuttamiseen ja toteutustapaan. 

Alla on lueteltu erilaisia vaihtoehtoja kilpasarjan mestaruuskilpailuiden toteuttamiselle, valitse joukkueesi kannalta suotuisammat vaihtoehdot

Perustele halutessasi vastaustasi yllä olevaan kysymykseen tai voit ehdottaa muuta toteutustapaa:

Syksyn välinekausi

Tulevan syksyn välinekausi on herättänyt kysymyksiä rikkonaisen kevätkauden takia. Millä ohjelmilla joukkueesi haluaisi syksyn kilpakauden käytävän?

Perustele halutessasi vastaustasi yllä olevaan kysymykseen:

Kiitos vastauksistasi!

Lajin kehittämisryhmä tekee päätöksen kevään mestaruuskilpailuiden toteutuksesta huhtikuun aikana ja syksyn välinekaudesta toukokuun alussa. 

0%