KUTSU      

                                                              
OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry järjestää JatkoNope -koulutuksen pe 16.2.- la 17.2.2024  noin max. 10 vuotta töissä olleille tai alle 40-vuotiaille pirkanmaalaisille kasvatus- ja opetustyössä toimiville OAJ:n jäsenille. (Nope-koulutusta ei tarvitse välttämättä olla käyty).


Paikka: OAJ Pirkanmaan toimisto, Otavalankatu 9A, (sisäpiha,  Akavan summeri, 2. krs), Tampere. 

Majoitus on hotelli Scandic Tampere Cityssä.


Tilaisuus alkaa perjantaina klo 17 (kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen) ja päättyy lauantaina klo 13.30 alkavan lounaan jälkeen.

 

OAJ Pirkanmaan puheenjohtaja Arto Kauppinen avaa tilaisuuden ja kertoo alueellisesta toiminnasta. Koulutuksen aiheina ovat opettajan vastuut ja velvollisuudet eri työrooleissa, palkkaus ja edunvalvonta sekä työhyvinvointi ja työturvallisuus. Kouluttajina toimivat JatkoNope -kouluttajat Janina Hillman ja Lauri Heiskanen sekä OAJ Pirkanmaan alueasiantuntija Jussi Savolainen

 

Majoittuminen on 2-hengen huoneissa. Mikäli haluat yöpyä 1-hengen huoneessa, tulee sinun maksaa 1-hengen huoneen lisämaksu 50,00 euroa itse. Ohjelma sisältää myös ruokailut. Kurssille mahtuu 25 nopeinta ilmoittautujaa, joten toimithan pian. 

 

Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2024 tai kun koulutukseen on ilmoittautunut maksimimäärä osallistujia. Tämän jälkeen ilmoittautujille lähetetään ilmoittautumisvahvistus, jossa kerrotaan tarkempi ohjelma. Ilmoittautuminen on SITOVA. Maksuton peruutus viimeistään 31.1.2024, tämän jälkeen ilman lääkärintodistusta peruutettaessa laskutetaan 50 euron peruutusmaksu. 

 

Tervetuloa mukaan!

 

OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry

                                          

Turvallisen tilan periaatteet Kaikissa OAJ:n tilaisuuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Periaatteisiin voit tutustua täällä. Osallistuessasi OAJ:n tilaisuuksiin sitoudut noudattamaan omalta osaltasi periaatteita.

 

Tulethan tuoksutta, huomioithan muut, kiitos!


OAJ:n jäsennumero (löytyy OAJ sovelluksen jäsenkortista):

Opettajanimike:

Työpaikka ja työskentelykunta:

Oletko suorittanut perusNopen? Jos, niin minä vuonna?

Majoitutko Tampereella hotellissa?

Mahdollinen huonekaveritoiveesi:

Haluatko yöpyä 1-hengen huoneessa ja maksat 1-hengen huoneen lisämaksun 50,00 eur itse

Erikoisruokavalio / ruoka-aineallergiat:

Haluaisin koulutuksessa lisätietoa:

JATKA ILMOITTAUTUMISTASI LISÄÄMÄLLÄ OMAT TIETOSI 2-SIVULLE

www.oajpirkanmaa.fi