Joensuun alueen TAKUlaisten kevättapaaminen

Aika: to 19.5. klo 16-17.30
Paikka: Joensuun Tiedepuisto, ravintola Sulo & Smörre (Länsikatu 15, 80110 Joensuu), tila on esteetön


Järjestämme vuoden 2022 TAKUn ensimmäisen Joensuun aluetapaamisen Humanistinen tulevaisuus – HUMUS-hankkeen päätöstilaisuuden jälkeen. TAKUn Joensuun alueen tapaamisessa on luvassa vapaamuotoista kuulumisten vaihtoa, herkuttelua, verkostoitumista ja vuoden 2022 aluetoiminnan ideointia. Tapaamisessa kuulet myös järjestömme ajankohtaisia kuulumisia sekä tapaat Joensuun oman alueyhteyshenkilömme Reetan. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä purtavaa sekä hyviä keskusteluja ja uusia TAKU-tuttavuuksia!


Tapaaminen on avoin kaikille TAKU jäsenille. Ilmoittautuminen kahvitarjoilun vuoksi 12.5.2022 mennessä. Ole nopea ja varaa paikkasi – mukaan mahtuu 15 TAKUn jäsentä.Lisätietoja: Mari Kettunen, mari.kettunen@taku.fi, 044 777 8679


Etu- ja sukunimi:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero

Erityisruokavaliot ja allergiat

Tarjoilut ovat kasvisruokaa.

Ilmoittaudun mukaan

Voit valita vain yhden vaihtoehdon. Valitse ensisijaisesti ensimmäinen vaihtoehto. Varasijalle ilmoittaudutaan, kun varsinaiset paikat (15 paikkaa) ovat täynnä.

Peruutuskäytännöt

Peruthan osallistumisesi ajoissa (viimeistään 12.5.), jos et pääsekään paikalle. Ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista joudumme valitettavasti veloittamaan 20 euron peruutusmaksun.

Turvallisemman tilan periaatteet

Noudatamme tapahtumissamme Turvallisemman tilan periaatteita. Voit tutustua niihin ennakkoon tästä.

Rekisteriseloste

Tietoja käytetään tapahtuman järjestelyihin ja viestintään. Poistamme tiedot tapahtuman jälkeen. Lue rekisteriseloste.

0%