Jouluikkunagalleria 2021

Jouluikkunagalleria tuo valoa ja lämpöä Kangasalan kaduille. Ikkunagalleria koostuu 15 jouluikkunasta, jotka levittyvät ympäri Kangasalan kaupunkia.

 

Jouluikkunagalleria aukeaa yleisölle 26.11. ja ikkunoiden ihastelijat voivat äänestää mielestään kauneinta kokonaisuutta aina 21.12.2021 klo 16 saakka. Omaa suosikkiaan kannattaa äänestää, sillä äänestäneiden kesken arvotaan mahtava jouluinen palkinto.

 

Osa ikkunoista on avoinna lyhyemmän aikaa. Kaikkien ikkunoiden tarkemmat tiedot löydät osoitteesta kangasala.fi/tapahtuma/jouluikkunagalleria-2021. Osasta ikkunoista löytyy myös QR-koodeja joiden takaa löydät jouluisia tervehdyksiä, videoita ja tarkempaa tietoa ikkunoiden tekijöistä.

 

Jouluikkunagallerian voittaja julistetaan keskiviikkona 22.12.2021 ja arvonnassa voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Tällä lomakkeella kerättyjä vapaaehtoisesti annettuja tietoja (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) käytetään vain kauneimman jouluikkunan äänestykseen. Äänestäjän oikeudet ja niiden toteuttamiseen liittyvät ohjeet löydät:

www.kangasala.fi/tietosuoja.Mielestäni jouluikkunagallerian 2021 kaunein ikkunakokonaisuus on:

Osallistun myös jouluisen palkinnon arvontaan. Nimi, puhelinnumero ja sähköposti. 

0%