Ilmoittaudu mukaan Kestävä rahasuhde -verkkokoulutukseen 30.3.2023

Aika: Torstaina 30.3.2023 klo 13–16 

Paikka: Verkkokoulutus Teamsissä, lämmittelytehtävät ja opitun jakaminen Howspace-alustalla

Kenelle: Itsenäistymisen kynnyksellä olevien nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille, erityisesti TUVA-opettajille ja -ohjaajille

Raha on tunneasia, ja siksi siitä on tärkeä oppia puhumaan jo nuorena! Koulutuksessa opit, kuinka nuorten rahaan ja kuluttamiseen liittyviä tunnetaitoja voi vahvistaa Kestävä rahasuhde -materiaalien avulla. Pääset myös itse kokeilemaan digitarinatyöskentelyä rahasta puhumisen välineenä. 

Ilmoittautumalla koulutukseen pääset Howspace-oppimisalustalle, jossa voit perehtyä aiheeseen ja tehdä kevyitä lämmittelytehtäviä. Teamsissä toteutettavassa koulutusiltapäivässä pääsemme yhteisen jakamisen ja luovan työskentelyn äärelle. 

Koulutuksen jälkeen saat käyttöösi materiaalipaketin, joka sisältää helposti käyttöön otettavia luovia ja toiminnallisia harjoituksia. 

Kouluttajina toimivat Lasten ja nuorten säätiön asiantuntijat Anna-Liisa Parkkinen ja Linda Lopperi, jotka ohjaavat Kestävä rahasuhde -työpajoja tutkintoon valmentavassa koulutuksessa opiskeleville nuorille. 

 

Lue lisää Kestävä rahasuhde -toiminnasta: https://www.nuori.fi/toiminta/kestava-rahasuhde/ 


Tilaisuus on osallistujille maksuton. Saat pääsyn Howspace-oppimisalustalle ja Teams-linkin koulutusiltapäivään ma 27.3. 


Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 26.3.2023 alla olevalla lomakkeella! 


Rekisteriseloste


Koko nimi

Sähköpostiosoite

Ammattinimike

Oppilaitos/Työpaikka

Osallistuminen

Mistä kuulit tästä koulutuksesta?

Terveisiä tai kysymyksiä järjestäjälle

Minut saa lisätä Lasten ja nuorten säätiön uutiskirjeen tilaajaksi

0%