KUPLA tuutorikoulutuksen kouluttajakoulutuksen ilmoittautuminen

Tervetuloa osallistumaan kouluttajakoulutukseen jossa tutustutaan KUPLA-hankkeessa toteutettuun tuutorikoulutusmalliin. Koulutus järjestetään 16.11.2021 klo 14-16. Koulutuksesta saat valmiuksia hyödyntää koulutusmallia, työvälineitä opiskelijatuutoritoiminnan toteuttamiseen ja pääset keskustelemaan muiden kouluttajien kanssa. Ilmoittauduthan koulutukseen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.11. mennessä.

Saat koulutuksesta suurimman hyödyn jos tutustut koulutusmateriaaleihin etukäteen, mutta se ei ole osallistumisen kannalta välttämätöntä. Materiaalit löydät Ehytin materiaalipankista.


Koulutus on maksuton. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on verkkoyhteys sekä mikrofoni. Teams-ohjelman lataaminen laitteelle on suositeltavaa. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki, jossa on mukana tarkempaa tietoa Teams-ohjelman käytöstä. Osallistumislinkki lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä.


Lisätietoa KUPLAsta ja yhteystiedot: www.ehyt.fi/kupla

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään KUPLA-toiminnan seurantaan ja arviointiin. Lomakkeelle tallennetut tiedot poistetaan 2022 loppuun mennessä. Lisätietoja: https://ehyt.fi/tietosuojaselo...

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Edustamani tuutoreita kouluttava organisaatio

Etukäteiskysymyksiä koulutusmateriaaleihin liittyen?

0%