Vapaaehtoiseksi kumppanuusvanhemmaksi-hankkeeseen?

Haluatko meille vapaaehtoiseksi? Kokemuskouluttajaksi, verkkosivujen testaajaksi, valokuvamalliksi, ryhmänvetäjäksi, blogistiksi?


Tarjoamme vapaaehtoisillemme vapaaehtoistyön vastapainoksi monipuolista yhteisöllistä toimintaa; on mahdollisuus virkistäytyä ja hengailla hyvässä seurassa. Et kuitenkaan sitoudu mihinkään elinikäiseen projektiin vaan voit olla mukana juuri itsellesi sopivan määrän.


Nyt kartoitamme, keitä voidaan jossain vaiheessa pyytää erilaisiin tehtäviin, esim. tuleville nettisivuille haastateltavaksi. Ilmoittamalla kiinnostuksensa ei sitoudu mihinkään. Kun kysytään mukaan johonkin, päättää jokainen itse haluaako osallistua ja sopiiko juuri sillä kertaa omaan aikatauluun.Tilaisuuksissa noudatetaan Sateenkaariperheet ry:n turvallisemman tilan periaatteita.  Luethan nämä huolellisesti läpi!

 
Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

Missä haluaisit olla mukana

Jos olet valmis antamaan medialle haastatteluja

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Asuinpaikkakunta

Kerro jotain perheestäsi, esim. montako vanhempaa, minä vuonna syntyneitä lapsia tai missä vaiheessa perhehaaveiden kanssa.

Haluaisin saada vastauksen näihin kysymyksiin? Nämä asiat askarruttvaat minua nyt?

Jotakin muuta, mitä haluat meille kertoa

Liity postituslistalle

Jos haluat liittyä Kumppanuusvanhemmaksi-hankkeen postituslistalle ja saada n. neljä kertaa vuodessa tietoa hankkeen ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista, voit liittyä sähköpostilistalle täällä>>

0%