Vertaisohjattu ryhmä kumppanuusvanhemmille kerran kuukaudessa vaihdellen Helsingissä ja verkossa-to 8.6. klo 17:30-19 verkossa Lapsettomuuden kokemus


Paikka:

- kesäkuussa Zoom-alusta, vetäjä lähettää ilmoittautuneille linkin

Tervetuloa kumppanuusvanhemmaksi-hankkeen vertaisohjattuun kumppanuusvanhempien ryhmään.

Ryhmä oli keväällä kahden kuukauden mittainen kokeilujakso, joka jatkuu nyt kerran kuukaudessa kokoontuvana ryhmänä välillä Helsingissä ja välillä verkossa.

Ryhmä on suunnattu teille, ketkä ketkä haaveilette kumppanuusvanhemmuudesta, kuten myös teille, jotka olette jo löytäneet vanhemmuuskumppanin/t ja olette sitoutuneet viemään prosessia yhdessä eteenpäin. Tervetulleita olette myös te lasta odottavat sekä jo lapselliset.


Jokaisella kerralla on oma teemansa. Ryhmä on avoin: voit osallistua niille kerroille, jotka käsittelevät itseäsi kiinnostavia aiheita. Ryhmän vetäjänä toimii vapaaehtoinen vertaisohjaaja. Kevään jokaisella ryhmäkerralla mukana on lisäksi alustajan roolissa kokemuskouluttaja tai ammattilainen.


Tällä lomakkeella keräämme osallistujat, joille toimitamme etäryhmäkertojen osallistumislinkit sekä annamme muut tarkentavat ohjeet ryhmään saapumiseksi livekertoja varten.

Lomakkeen vastaukset tulevat ainostaan kurssin vetäjien tietoon. 
Tietosuojaselosteeseemme (GDPR) voit tutustua täällä>>

Kurssilla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joihin voit tutustua täällä>>

Osallistujien nimet

Yhteyshenkilö(ide)n sähköposti(t)

Luethan alta ryhmän säännöt ja hyväksyt ne laittamalla rastin ruutuun.

Ryhmän säännöt löytyvät täältä>>

Mihin tilaisuuteen tai tilaisuuksiin haluat osallistua?

Ruokavaliot ja allergiat (livetapaamisissa pientä tarjoilua)

Onko sinulle/teillä jotakin haasteita osallistumisen suhteen tai pohdituttaako osallistumisessa jokin? Kerro siitä meille, keksitään ratkaisu yhdessä.

Mitä aiheita toivoisit syksyn 2023 vertaistapaamisissa käsiteltävän? Mistä toivoisit lisätietoja? Mihin kysymyksiin vastauksia?

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

1/1