Kahvila, jäätelökioski ja muut kioskimyyntipaikat
Kuopion kauppatori - satamatori - aallonmurtaja

Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys vuokraa uudelle sopimuskaudelle useita myyntipaikkoja Kuopion kauppatorilta, satamatorilta ja aallonmurtajalta.

Haettavana on monivuotisia ja vakituisia kesämyyntipaikkoja esimerkiksi kahvila-, jäätelökioski-, elintarvike- tai muunlaiselle kioskimyyntitoiminnalle. 


Myyntipaikkahaun ensimmäinen kierros ja kauppiasvalinnat on tehty vuoden 2023 aikana. Haettavana vuonna 2024 alkavalle sopimuskaudelle on vielä aallonmurtajan kioski - ja elintarvikemyyntipaikkoja. Kauppatorin ja satamatorin myyntipaikkoja voi hakea uudelle sopimuskaudelle vuodesta 2025 alkaen. 


Uudella sopimuskaudella jäätelönmyynti ei ole myyntitoimintaa rajoittava tekijä Kuopion torialueilla. Uuden sopimuskauden tavoite on avata toimintamahdollisuuksia useammalle toimijalle, monipuolistaen ja rikastaen samalla torien tuotetarjontaa asiakkaille. 

Kahvila tai kioskimyyntitoiminnan kuvaus

Kuvaile suunnittelemaasi kahvio- tai myyntikioskikonseptia ja liiketoimintasuunnitelmaa. Minkälaisen myyntipisteen haluaisit toteuttaa, ja minkälaisia asiakasryhmiä tavoittelet?

Kuvaile kahvion tai kioskin tuotevalikoimaa

Myyntikalusto ja asiakastilat

Kuvaile myyntikalustoa (mm. kalustotyyppi, kaluston mitat, väritys, pintamateriaalit)

Kuvaile asiakasaluetta ja kalustoa (mm. väritys, pintamateriaalit, alueen rajaus)

Liitä tähän havainnekuvat tai valokuvat kahvio- tai kioskikalustosta, tai lähetä kuvat erikseen sähköpostilla

Liitä tähän havainnekuvat tai valokuvat asiakastilan kalustosta ja myyntipaikan yleisilmeestä, tai lähetä kuvat erikseen sähköpostilla

Myyntipaikka

Myyntipaikoille määritelty pohjahinta tulee toteutua kaikissa tehdyissä tarjouksissa. Toimijalla on mahdollisuus tehdä myyntipaikasta myös pohjahintaa korkeampi tarjous (pois lukien aallonmurtajan eteläkärki).

Vuokra oikeuttaa myyntipaikkakohtaisesti vuokrasopimuksessa määriteltyyn myyntialueeseen ja 4-6 kuukauden myyntikauteen. Mahdolliset lisäkuukaudet vuokrataan torisäännön mukaisella hinnastolla. 

Huom. Tällä lomakkeella voit hakea yhtä, tai useampia myyntipaikkoja. Jos haet useita myyntipaikkoja, kirjoita alla olevaan avoimeen kenttään myyntipaikkatoiveesi tärkeysjärjestyksessä ja ko. paikasta tarjoamasi vuokra.

Myyntipaikkahinnasto


100m2 myyntipaikka, myyntikausi 4kk
pohjahinta 5.280€ (sis. alv)


50m2 myyntipaikka, myyntikausi 4kk
pohjahinta 2.640€ (sis. alv) 
Haen seuraavia myyntipaikkoja:

Kirjoita tarjouksesi vuokrasta myyntipaikoittain ja tärkeysjärjestyksessä listattuna
alla olevan esimerkin mukaisesti. Mainitse myös hakemasi aluekoko.

1. Myyntipaikka x, tarjous x€ (sis. alv), aluekoko xx m2
2. Myyntipaikka ö, tarjous ö (sis. alv), aluekoko öö m2
jne.  

Vuokrasopimuksen kesto

Kuvaile myyntitoiminnan sähkön tarvetta, ja 
anna arviosi myyyntipaikan tarvitsemasta sähköstä.

Hakijan tiedot

Hakijan nimi

Yrityksen nimi ja y-tunnus

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Osoite

Kerro mahdollisesta yrittäjätaustastasi, ja aiemmasta kokemuksesta ravintola-alalta tai toritoiminnasta.

Missä ravintoloissa toimit tällä hetkellä, tai olet toiminut yrittäjänä tai työntekijänä viimeisen 5 vuoden aikana? Kerro myös mahdollisesta aiemmasta kokemuksestasi torimyynnistä.


TÄRKEÄÄ


Huomioithan.

Myyntipaikkahakemus on osa vuokrasopimusta, jolla myyntipaikan hakija sitoutuu toteuttamaan kuvaamansa liiketoimintakonseptin. Mahdollisista muutoksista konseptiin tulee aina ensin neuvotella vuokranantajan kanssa. Myyntipaikka vuokrataan kahvio / kioskimyyntipaikkana, jossa pääpaino on laadukkailla tuotteilla ja torin muuta valikoimaa täydentävällä tarjonnalla.

Varmista, että olet tutustunut myyntipaikkahaun infoon ja ohjeisiin huolellisesti ennen hakemuksen lähettämistä. Tarvittaessa pyydämme lisätietoa hakemuksesta.


****

Olen tutustunut huolellisesti hakemani myyntipaikan tietoihin, ja hyväksyn toritoimintaan liittyvät myyntiehdot sekä yleiset pelisäännöt (ml. torisääntö): 

Kiitos!
Nyt voit lähettää hakemuksen.

Hakemusta voi täydentää lisätiedoilla ja liitteillä myös sähköpostitse: torivalvoja@kuopionkeskus.fi

0%