Pikkustipendejä Pohjoismaiseen freelance-seminaariin

FAO järjestää Pohjoismaisen freelance-seminaarin 27.–28. toukokuuta Herrankukkarossa Naantalissa. Seminaari pidetään englanniksi. Seminaarissa kuullaan muun muassa sananvapaudesta, ihmisoikeuksista, eettisistä kysymyksistä ja freelancereiden työhyvinvoinnista. Suomen freelance-journalistit jakaa nyt pikkustipendejä osallistumismaksun, yöpymismaksun ja matkakulujen kattamiseen. Ilmoittautuminen seminaariin on auki 13.5.2022 kello 16 asti.

Apurahaa haetaan sähköisellä lomakkeella keskiviikkoon 4.5. kello 23.30 mennessä. Apurahaa voi hakea 200 euron kurssimaksuun, enintään 98 euron yöpymismaksuun (49 euroa per yö) ja lisäksi matkakuluihin, kuitenkin niin, että pikkustipendi voi olla enintään 499 euron suuruinen. Seminaariin järjestetään bussikuljetukset Helsingistä ja Turusta, ja ne sisältyvät osallistumismaksuun.

 

Ohjeita ja ehtoja apurahamenettelyyn:

  • Pikkustipendi maksetaan hakijan henkilökohtaiselle tilille, josta tulee maksaa Pohjoismaisen freelance-seminaarin lasku.
  • Päätökset pikkustipendin saajista tehdään toukokuun alkupuolella. Apurahansaajille lähetetään tarkemmat ohjeet apurahan maksattamisesta.
  • Mikäli pikkustipendin saaja ei vahvista ottavansa apurahaa vastaan sunnuntaihin 15.5.2022 mennessä, katsotaan, että hakija on luopunut pikkustipendistä ja se voidaan siirtää eteenpäin. Pikkustipendin saajiin ollaan yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla, ja jos henkilöä ei tavoiteta, lähestytään puhelimitse.
  • Free-pikkustipendi ei vaikuta muihin apurahoihin, eli sitä voi hakea, vaikka olisi saanut hiljattain lehdistön freelance-apurahan tai Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön apurahan. Pohjoismaiseen freelance-seminaariin myönnettävä free-pikkustipendi ei myöskään aiheuta karenssia muihin apurahoihin.
  • Pohjoismaista freelance-seminaaria varten myönnettävä free-pikkustipendi on veroton.
  • Apuraha pitää käyttää Pohjoismaiseen freelance-seminaariin. Osallistumisesta tulee toimittaa tosite Suomen freelance-journalisteille osallistujille toimitettavien ohjeiden mukaisesti. Mikäli apurahansaaja ei osallistu Pohjoismaiseen freelance-seminaariin eikä apurahansaajalla ole esittää sairauslomatodistusta tai muuta pätevää syytä, voidaan apuraha periä takaisin.
  • Apurahaa hakee luonnollinen henkilö, ei toiminimi tai muu yritys. Tämän vuoksi apurahahakemukseen pitää laittaa henkilökohtaisen tilin numero.

Hakemalla apurahaa hakija hyväksyy em. ehdot.


Hakijan tiedot

Syötä tietosi alle.

Hakijan etunimi

Hakijan sukunimi

Hakijan henkilötunnus

Hakijan postiosoite

Hakijan postinumero ja -toimipaikka

Hakijan sähköpostiosoite

Ilmoitamme päätöksistä ensisijaisesti tähän sähköpostiosoitteeseen. Tähän osoitteeseen lähetetään myös kopio hakemuksestasi.

Hakijan puhelinnumero

Mikäli emme tavoita sähköpostitse, otamme yhteyttä tähän puhelinnumeroon.

Hakijan henkilökohtainen tilinumero IBAN-muodossa

Koska stipendi myönnetään luonnolliselle henkilölle, se maksetaan henkilökohtaiselle tilille. Mikäli ilmoitat toiminimen tai yrityksen tilin stipendiä varten, verottaja saattaa tulkita stipendin veronalaiseksi ansiotuloksi.

Hakemus

Apurahan enimmäismäärä on 499 euroa.

Olen ilmoittautunut Pohjoismaiseen freelance-seminaariin.

Haen apurahaa

Minkä suuruisiin matkakuluihin haet lisäksi apurahaa?

Erittele tähän, mihin käytät hakemasi apurahan: mistä mihin matkustat, millä välineellä ja mitä se maksaa.


Jos haet matkakuluihin enemmän rahaa kuin matkustaminen oikeasti maksaa, tulee ylimääräinen apuraha palauttaa. Tämän vuoksi matkojen hinnat kannattaa arvioida mahdollisimman realistisesti.


Huomaathan, että seminaariin järjestetään bussikuljetukset Helsingistä ja Turusta, ja ne sisältyvät osallistumismaksuun.

Minkä suuruista apurahaa haet yhteensä?

Kirjoita tähän osallistumismaksun sekä mahdollisten majoitusten ja matkakulujen yhteissumma.

Mitä hyötyä sinulle on Pohjoismaisesta freelance-seminaarista? (Enintään 1000 merkkiä)

Olen tutustunut SFJ:n tietosuojaselosteeseen, ja tietoni saa tallentaa sen mukaisesti.

Tietosuojaseloste on osoitteessa https://www.freet.fi/tietoa-yhdistyksesta/sfjn-tietosuojaseloste/.

Tietoni saa tarkastaa Suomen Journalistiliiton jäsenrekisteristä.

SFJ saa julkaista nimeni apurahansaajana verkkosivuilla ja muussa viestinnässä.

Lopuksi lähetä hakemus.

Saat kopion hakemuksesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

0%