Hae kilpailuvaliokunnan jäseneksi tai pistelaskijaksi!

Suomen Cheerleadingliiton kilpailuiden määrä on kasvanut kilpailujärjestelmän uudistuksen myötä, ja vuonna 2022 cheerleading-kilpailuita on suunnitteilla yhteensä 16 eri puolilla Suomea. Etsimme nyt uusia kilpailuvaliokunnan jäseniä suunnittelemaan ja toteuttamaan liiton kilpailutapahtumia sekä pistelaskijoita koulutettavaksi kilpailuihimme.


Hae tehtäviin täyttämällä tämä lomake. Voit hakea samalla lomakkeella joko kilpailuvaliokuntaan tai pistelaskijaksi. Hakuaikaa on su 9.1.2022 asti. Valinnasta ilmoitetaan hakijoille tammikuun aikana.


KILPAILUVALIOKUNTA (KIVA)
Kilpailuvaliokunta vastaa liiton järjestämien kilpailujen (Super, SM) suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Valmistelutyötä tehdään kokouksissa n. 3-4 viikon välein sähköisesti Teamsissä, jonka lisäksi tiimit edistävät järjestelyjä itsenäisesti kokousten välillä. Ennen kilpailuja kokoonnutaan valmistelukokoukseen Sporttitalolle Helsinkiin, ja kilpailuja toteutetaan keväällä 22 Vierumäellä, Rovaniemellä, Vantaalla ja Espoossa. Yhteisistä kokouksista maksetaan kokouspalkkio. Liitto tarjoaa korvauksen kilpailupäivästä ja lisäksi mahdollisia ruokailu-, matka- ja majoituskuluja kustannetaan.


Kiva on jakautunut teemoittain tiimeihin, jotka ovat:

Areenatiimi - vastaa lämmittely- ja kilpailuareenoista, kulunvalvonnasta, turvallisuudesta ja hygieniasta

Myyntitiimi - vastaa kilpailujen tuotetilauksista ja myynnistä sekä myyntipöydistä

Vapaaehtoistiimi - vastaa kilpailujen vapaaehtoisten koordinoinnista ja kisatoimistosta

Markkinointitiimi - vastaa kilpailujen markkinoinnista, lipunmyynnistä, someviestinnästä ja oheistapahtumista

Striimitiimi - vastaa striimilähetyksen suunnittelusta ja toteutuksesta

Tuomaritiimi - vastaa kilpailujen tuomarijärjestelyistä sekä toimii tuomarikoordinaattorina kilpailupäivän ajan


PISTELASKIJA
Pistelaskuhenkilönä vastaat kilpailuiden tietojen perustamisesta pistelaskujärjestelmään ennen kilpailua, ja olet kilpailuissa kilpailupäivänä tuomareiden apuna mahdollisissa ongelmatilanteissa. Pistelaskija kokoaa kilpailuiden tulokset kilpailun päätyttyä. Tehtävä ei vaadi laji- tai tuomaritoiminnan tuntemusta.

Tehtävän suorittaminen vaatii hyvää tietokoneen hallintaa, nopeaa uusien järjestelmien omaksumiskykyä sekä kykyä toimia kiireen alla. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta kotimaassa ja työ ajoittuu viikonlopuille. Liitto tarjoaa korvauksen kilpailupäivästä ja lisäksi mahdollisia ruokailu-, matka- ja majoituskuluja kustannetaan. 

Tehtävään vaadittava pistelaskukoulutus järjestetään tammikuun aikana Microsoft Teamsin avulla verkossa.

Haen seuraavaan tehtävään:

Etunimi

Sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Syntymäaika (pp.kk.vvvv)

Kotikaupunki

Kerro lyhyesti itsestäsi!

Onko sinulla tuntemusta cheerleadingistä? Jos on, niin millaista?

KILPAILUVALIOKUNTA - Kuvaile lyhyesti, miksi haluat mukaan:  

PISTELASKU - Kuvaile lyhyesti tietoteknisestä osaamistasi:  

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan lomakkeen lähettämisen yhteydessä ja niitä käytetään valittaessa henkilöitä SCL:n toimielimiin. Annettuja yhteystietoja voidaan käyttää myös aiheeseen liittyvien lisätietojen pyytämiseen ja toimielinten henkilövalinnoista tiedottamiseen.

0%