Koronasta kuntoon: Kysy asiantuntijoiltamme -lomake

Jäikö sinulle kysymyksiä? Haluatko tietää enemmän koronasta ja sen pitkäkestoisista oireista tai niistä toipumisesta ja kuntoutumisesta? Voit kysyä asiantuntijoiltamme esimerkiksi turvallisesta liikkumisesta ja liikunnasta, arjen kuormituksesta, palautumisesta, hengityksestä, rentoutumisesta tai vertaistuesta, sosiaaliturvasta ja palveluista.


Lähettämäsi kysymykset tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojasäädösten mukaisesti. Lähettämistäsi tiedoista ei voi tunnistaa yksittäistä henkilöä.

 

Jätä kysymyksesi tähän. Voit jättää niin monta kysymystä kuin haluat.

Älä sisällytä viestiin terveystietojasi tai muuta henkilökohtaista tietoa. Valitettavasti emme voi ottaa kantaa henkilökohtaisiin terveyskysymyksiin. Mikäli kysymyksesi koskee henkilökohtaisia terveystietojasi, niin ota yhteyttä omaan terveysasemaasi tai työterveyshuoltoosi. 


Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin mahdollisimman pian. Tavoitteenamme on vastata kuukausittain. Saapuneiden kysymysten määrä vaikuttaa vastaamisen aikatauluun. Koostamme usein kysytyt kysymykset vastauksineen kurssin loppuun.

0%