Hei!

Tällä lomakkeella voit hakea mukaan maksuttomille Koronasta kuntoon – intensiiviverkkokursseille!

Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokurssit tarjoavat tietoa ja tukea pitkittyneestä koronataudista toipuville aikuisille. Kurssit ovat maksuttomia. Lisätietoa toiminnasta: Hae mukaan Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokursseille ja verkkovertaisryhmiin | Hyväkysymys.fi (hyvakysymys.fi)


Koronasta kuntoon -hanketta hallinnoi keuhkoterveyden asiantuntija Filha ry ja hankejärjestökumppanina toimii Hengitysliitto ry. Hanke toimii STEA-avustuksella vuosina 2022–2024.


Tällä lomakkeella antamiasi tietoja käytetään Koronasta kuntoon -hankkeen kurssien hallinnointiin, viestintään ja palautteen keräämiseen. Tietoja säilytetään yleisten tietosuojasäännösten mukaisesti ja niiden säilytyspaikka on Filha ry. Tietoja säilytetään koko hankkeen keston ajan, jonka jälkeen ne poistetaan. Omat tiedot voi halutessaan poistaa rekisteristä jo aikaisemmin ilmoittamalla siitä kirjallisesti osoitteeseen filha@filha.fi. Tietoja käsittelevät vain hanketyöntekijät, jotka tarvitsevat niitä työtehtäviensä suorittamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. 


Vastaamalla tähän lomakkeeseen hyväksyn tietojeni käsittelyn edellä mainitulla tavalla. Filhan tietosuojaseloste löytyy täältä.

1. TAUSTATIEDOT JA KURSSIVALINNAT

Täytä tähän yhteystietosi ja kerro mitkä aiheet kiinnostavat sinua eniten.

Seuraava intensiiviverkkokurssi järjestetään loka-joulukuussa 2023. Kumpaan ryhmään haluaisit mieluummin osallistua? (ryhmien järjestäminen edellyttää riittävää määrää ilmoittautuneita, joten muutokset ovat mahdollisia)

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Soitamme sinulle ja kerromme kurssin käytännöistä. Pyrimme soittamaan sovittuna aikana, mutta saatamme soittaa tarvittaessa muulloinkin. Minulle voi soittaa seuraavina aikoina:

Mikäli edellä mainitut soittoajat eivät sovi, kerro tässä, minä aikoina sinulle voi soittaa kurssin aloitukseen liittyen?

Minua kiinnostavat eniten seuraavat kurssisisällöt:

Mikäli en tule valituksi haluamalleni intensiiviverkkokurssille:

0%