Ilmoittaudu mukaan webinaariin:
Kohti ekologista jälleenrakennusta – koulutus yhteiskunnan uudistajana 7.4. klo 12–15


Yhteiskuntamme pitää rakentaa uudestaan fossiilivapaalle ja luonnon monimuotoisuutta vaalivalle perustalle. Tätä kutsutaan ekologiseksi jälleenrakennukseksi. Mikä on koulujen ja oppimisen rooli tämän muutoksen aikaan saamisessa? Voiko kouluista tulla yhteiskunnan ja kulttuurin uudistajia?

Haasteeseen vastaaminen edellyttää kouluilta ja oppilaitoksilta kokonaisvaltaista toimintakulttuurin muutosta, jonka johtamisessa rehtorit ovat avainasemassa.

Kohti ekologista jälleenrakennusta -valmennusohjelmaan on Tulevaisuuskoulussa osallistunut jo 50 rehtoria ympäri Suomen. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan viimeisimmän valmennusohjelman päätöswebinaaria ja kuulemaan tulevista valmennusohjelmista.

Webinaarissa kuulet huippututkijoiden puheenvuoroja ja oivalluksia rehtoreiden valmennusohjelman varrelta.

Linkki YouTube-lähetykseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille lähempänä webinaarin ajankohtaa. Webinaari on maksuton.

Webinaari järjestetään osana Kohti ekologista jälleenrakennusta -valmennusohjelmaa, jota ovat rahoittaneet vuosina 2021–2022 Maj ja Tor Nesslingin Säätiö sekä Tiina ja Antti Herlinin säätiö.


Rekisteriseloste.


Koko nimi

Sähköpostiosoite

Missä työskentelet?

Mistä kuulit tästä koulutuksesta?

Terveisiä tai kysymyksiä järjestäjälle

0%