Kumppanuusvanhemmuusilta verkossa 16.3.2022


Verkkoluento ja Speed date verkossa ke 16.3.2022 klo 17:30-20:30


Tule kuulemaan perustietoa kumppanuusvanhemmuudesta ja kysymään asiasta lisää hankkeen perhevalmentaja Kaisa Niittyseltä! Kyseessä on sama luento kuin 2.12.


Luennon jälkeen järjestetään on mahdollisuus osallistua vanhemmuuden Speed dateen, johon voi osallistua jokainen, joka etsii kumppanivanhempaa tulevaa vanhemmuuttaan jakamaan. Ohjatussa pikatutustumisosiossa pääset keskustelemaan kaikkien paikalla olevien kaltaistasi henkilöä potentiaalisesti etsivien kanssa. HUOM! SpEeD dAtEn RaSkAaNa oLeMiSesTA jA sYnNyTtäMiSesTä HaAvEiLeviEn paiKat oVaT TäYtEeN vAratTuJa (toki jonoon voi ilmoittautua). SyNnyTtÄväÄ vAnhEmPaA etSiVieN pAikKojA oN ViELä mUuTaMa vaPaAna. LuenNoLLe mAhtuVaT kAikKi HaLukKaAt (tilanne 8.2., kuten myös 3.3.)


Luento ja Speed date järjestetään verkkopalvelu zoomissa, eli voit osallistua mistäpäin Suomea tahansa!

Voit osallistua vain yhteen osioon tai olla läsnä koko tilaisuuden ajan.


Ohjelma

- klo 17:30-19:00 Luento: Perustietoa kumppanuusvanhemmuudesta

- klo 19:00-20:30 Speed date vanhemmuuskumppanin etsijöille.


Tilaisuudessa saa tietoa kumppanuusvanhemmuuteen liittyvistä tärkeistä asioista ja tapaa muita aiheesta kiinnostuneita. Niille, jotka vielä etsivät vanhemmuuskumppania, ilta tarjoaa tukea etsintään sekä konkreettisen mahdollisuuden tavata henkilö tai henkilöitä, joiden kanssa lähteä yhteistä vanhemmuutta tarkemmin miettimään.


Mitä kumppanuusvanhemmuus ja apilaperheys oikeastaan ovat, mitä pitää ottaa huomioon kumppania/kumppaneita etsiessä, kenelle perhemuoto voi sopia, mitä sopimuksia voidaan tehdä, mistä kumppaneita voi löytää, miten asiat saa toimimaan? Näistä ja muista tärkeistä asioista saat tietoa osallistumalla verkkoluennolle.


Jälkimmäinen osio, Speed Date eli pikakohtaamisosio, on suunnattu vain niille, jotka haaveilevat vanhemmuuskumppanuudesta tai suunnittelevat perustavansa apilaperheen, siis kaikille, joilla on suunnitelmissa jakaa vanhemmuus jonkun muun kuin oman rakkaus/seksikumppanin kanssa, ja joilla kumppanivanhempi/mmat on vielä löytämättä. Vanhemmuuskumppania/neita etsiville Speed date -periaatteella järjetetävän pikatutustumisen ideana on se, että lyhyiden keskusteluhetkien avulla pääsee keskustelemaan kaikkien paikalla olevien kaltaistasi henkilöä potentiaalisesti etsivien kanssa. Speed daten ohjaa Sateenkaariperheiden kumppanuusvanhemmuushankkeen perhevalmentaja Kaisa Niittynen.


Tilaisuus on maksuton. Lähetämme osallistumislinkin vain ennakkoon (täällä) ilmoittautuneille.

Muista painaa lähetä-painiketta lomakkeen lopussa, kuvan jälkeen. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia. Speed date -osuuteen maisuuteen mahtuu 20 osallistujaa. Luennolle osallistujamäärä on rajaton. Ilmoitamme paikasta sähköpostitse.

 

Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste


Osallistujien nimet

Sähköpostiosoite, josta osallistujat tavoittaa

Osallistun/osallistumme

HUOM! Speed daten raskaana olemista ja synnyttämisestä haaveilevien paikat ovat täyteen varattuja. Muutama paikka löytyy vielä synnyttävää vanhempaa etsiville. (tilanne 8.2.)

Jos osallistut(te) Speed Dateen, vastaa tähän.
Etsin/etsimme

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

Jos osallistut(te) Speed Dateen, vastaa tähän.
Minulla/meillä on tarjota

Haluaisin illan aikana saada vastauksen ainakin näihin kysymyksiin

Jotakin muuta, mitä haluat meille kertoa

Liity postituslistalle

Jos haluat liittyä Kumppanuusvanhemmaksi-hankkeen postituslistalle ja saada n. neljä kertaa vuodessa tietoa hankkeen ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista, voit liittyä sähköpostilistalle täällä>>

0%