Kysely perheiden monimuotoisuudesta esihenkilöille

Toivomme sinun vastaavan perheiden monimuotoisuutta työelämässä koskevaan anonyymiin kyselyyn. Esihenkilöille tarkoitetun kyselyn toteuttavat Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ja Monimuotoiset perheet -verkosto yhteistyössä. Mukana kyselyssä ovat myös Akavan Erityisalat, Specia - Asiantuntijat ja esihenkilöt, Suomen Ekonomit ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.


Vastauksista kartoitamme, miten erilaiset perhetilanteet näkyvät esihenkilöiden työssä. Kyselyn tuloksia hyödynnämme vaikuttamistyössä, työpaikoilla tapahtuvan edunvalvonnan kehittämisessä ja koulutuksissa.


Monimuotoiset perheet -verkostoon kuuluu kymmenen järjestöä, joiden edustamat perheet poikkeavat jollain lailla oletetusta perheestä. Perheiden monimuotoisuutta ovat esimerkiksi yhden vanhemman perheet, uusperheet, vuoroasuvien lasten tai etävanhempien perheet, adoptioperheet, sateenkaariperheet, monikkoperheet, leskiperheet, kahden kulttuurin perheet, lapsikuolemaperheet, tahattomasti lapsettomat tai perheet, joissa on sijoitettuja lapsia.


Kiitos, kun vastaat! Vastaamiseen sinulta kuluu noin 5–20 minuuttia. 


Painathan lopuksi "Lähetä vastaukset" -painiketta, jotta vastauksesi tallentuvat.

0%