Vaikuta tulevaisuuden osaamiseen ja koulutuksiin!

Millainen rooli osaamisen kehittämisellä on työssäsi? Millainen koulutus inspiroi sinua? Valitsetko tulevaisuudessakin webinaarin vai odotatko, että pääsisit tapaamaan kollegoja face-to-face? Sopiiko työarkeesi parhaiten koko päivän tapahtuma vai lyhyt täsmäisku? Mitä työympäristössäsi tapahtuu tulevaisuudessa, ja mistä aiheista kaipaat tietoa tai koulutuksellista tukea? Jaa ajatuksesi meille!


Vastaamalla vaikutat tulevaisuuden koulutustoimintaamme ja -tarjontaamme. Olet tervetullut vastaamaan, vaikka et olisikaan osallistunut Pharmacan koulutuksiin, mutta työskentelet lääke- tai terveysalalla.


Kysely koostuu kolmesta eri osasta:

*Osa 1: Osaamisen kehittäminen työssä ja palaute koulutuksista

*Osa 2: Tarpeet osaamisen kehittämiseen

*Osa 3: Yhteystiedot arvontaa varten (halutessasi)


Kysely sisältää pakollisia sekä vapaaehtoisia kysymyksiä. Tunnistat pakolliset kysymykset punaisesta *-merkistä.

            

Arvomme kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 6 kappaletta 50 euron arvoista lahjakorttia Stadiumin verkkokauppaan. Arvonta suoritetaan huhtikuun 2024 loppuun mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Vastaaminen vie sinulta noin 7 minuuttia. Kiitos jo etukäteen!


Pharmaca – Parantaminen alkaa tiedosta


Pharmaca Health Intelligence on vuonna 1975 perustettu lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritys. Innovatiiviset tietoratkaisumme auttavat ammattilaisia kehittämään asiantuntemustaan ja tekemään parempia päätöksiä kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseksi. 


Pharmaca Academyn kokonaisvaltainen koulutustarjonta ja monipuoliset koulutusmuodot vastaavat erilaisiin osaamistarpeisiin ja mahdollistavat terveysalan ammattilaisten jatkuvan osaamisen kehittymisen. Tutustu koulutuksiimme uudistetusta koulutuskalenterista.0%