Vaellusviikko lapsensa menettäneille vanhemmille ja perheen kouluikäisille lapsille 3.-10.9.2022.


Tämä omatoimivaellus toteutetaan Urho Kekkosen kansallispuiston maisemissa. Vaellukselle voi hakea lapsensa menettänyt vanhempi yhdessä eläväisten kouluikäisten lastensa kanssa, tai vanhempi ilman lapsia. Voit siis lähteä yksin tai yhdessä muiden perheenjäsenten kanssa.


Kukin vaeltaja vastaa omista matkoistaan, vakuutuksista, varusteistaan ja muonituksestaan. Matka toteutetaan omatoimisena ja -kustanteisena, eli yhdistys ei peri omavastuuosuuksia eikä vastaa järjestelyistä. Oppaana toimii jo useamman KÄPY-vaelluksen vetänyt kairankävijä Antti Kaipiainen. Antti on yhteydessä kaikkiin lähtijöihin ennen matkaa ilmoittautumisajan päätyttyä. Häneltä saa myös tarkemmat ohjeistukset tapaamispaikasta ja retkivarusteista. Matka pohjoiseen taitetaan omilla autoilla (kimppakyytejä järjestellen). Vaelluksen aikana yöpyminen tapahtuu omissa teltoissa.


Päivämatkat ovat kohtuullisia, ja vaelletaan lasten ikätaso huomioiden. Hyvä peruskunto takaa reissun onnistumisen.  Ilmoittautumiset 31.7.2022 mennessä.

Tiedustelut: Antti Kaipiainen, ensisijaisesti puhelimitse 050 514 3567, a.kaipiainen(at)gmail.com.


Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tiedot hävitetään noin 3kk:n kuluessa tapahtuman toteutumisesta. Lue tietosuojaseloste tästä:Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri


KLIKKAA LOPUKSI LÄHETÄ VASTAUKSET PAINIKETTA!

1. Osallistujan nimi ja sukunimi

1. Sähköposti

2. Osallistujan nimi ja sukunimi

2. Sähköposti

3. Osallistujan nimi ja sukunimi

4. Osallistujan nimi ja sukunimi

Osoite ja postinumero, paikkakunta

Puhelinnumero

Onko sinulla omaa telttaa ottaa mukaan matkalle? on/ei

Oletko ajatellut lähteä omalla autolla? Voisitko ottaa jonkun kyytiisi?

Onko sinulla aikaisempaa vaelluskokemusta, kirjoita omin sanoin.

Haluatko lisätä jotakin

0%