Laadukkaan lasten voimistelun kiertue 2022

Laadukas lasten voimistelu

Vuosi 2022 on laadukkaan lasten voimistelun kiertuevuosi!  Lasten voimistelun koulutetut muutosagentit vierailevat noin 70:ssä voimisteluseurassa tarjoten 

kohdennettuja vinkkejä ja apua Voimistelukoulun ja laadukkaan sekä vetovoimaisen lasten voimistelun toteuttamiseen eri puolella Suomea. 

Kiertueen kohteiksi valittavat lasten voimistelua tai tanssia tarjoavat jäsenseurat saavat yksilöllisiin tarpeisiinsa räätälöidyn seurakäynnin omalle paikkakunnalleen (yksi käynti noin 3h). Tapaamisen aikana seura saa konkreettisia neuvoja ja työkaluja laadukkaan toiminnan toteuttamiseen. Samalla seura saa päivitettyä oman Voimistelukoulun 2022-luvulle. 

 

Seuran vastuulla on määritellä tarkasti oma tarpeensa ja tavoitteensa tässä hakulomakkeessa. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, mitä seura on kehittämässä lasten voimistelun osalta omassa toiminnassaan. 


Lasten voimistelun kierroksen yhteinen lupaus: seura tulee saamaan konkreettisia neuvoja ja työkaluja laadukkaan toiminnan toteuttamiseen ja samalla seura saa päivitettyä oman Voimistelukoulun 2022 luvulle.


Tilaisuudet ovat kestoltaan n. 3 h ja agendalla on:

  • yhteinen aloitus ja voimistelun strategia: vetovoimaa lasten voimisteluun
  • mikä on Voimistelukoulun leikkivarjo?
  • seuran oma toive


Tilaisuuden vetää muutosagentti eli kuka?


Muutosagentti on kouluttaja ja/tai seuralle vertaistukea antava henkilö, joka oman osaamisen pohjalta tekee seuravierailuja kiertueseuroihin. Muutosagentit koulutetaan ja valikoidaan seuroihin hakemusten perusteella. 


Hakuaika on elo-syyskuu. Seurakäynnit toteutetaan elo-marraskuussa 2022. Seurakäyntejä tehdään yhteensä n. 70.

Seura:

Yhteyshenkilö:

Sähköposti: 

Puhelinnumero: 

Seuran nettisivun osoite

Lasten ohjaajien ja/tai valmentajien määrä seurassa sekä ohjaajien koulutustaso ja osaamistarve. Avaa tähän kenttään lyhyesti, millaisia ohjaajia/lasten valmentajia seurassa on?

Ketkä olisivat osallistumassa seurastanne tapaamiseen * voit vastata tähän sen jälkeen, kun olet valinnut ensin aiheen

Valitse aihe, josta seuranne haluaa käynnin

Tarkenna valintaasi mahdollisimman konkreettisesti eli kerro oman seurasi kehityskohteesta tai haasteesta. Mihin tarpeeseen pyritään vastaamaan? Onko seurallanne jokin konkreettinen tavoite vuodelle 2022? Huom, jos valitsit lajitoiminnan, muista kirjata ylös, mikä laji on kyseessä.

Koulutuspäivä ehdotuksia

Kirjaa muutama aikatauluehdotus.

Seuramme sitoutuu pitämään sovitusta kiinni

Lisätietoja: Liisa Lappalainen, lasten liikunnan päällikkö, 050-5879052

Kiitos ilmoittautumisesta.

Olemme yhteydessä seuroihin muutosagentin löydyttyä.

0%