Elävä musiikki ja kestävämpi kansainvälinen toiminta - kysely tapahtumille

Music Finland ja elma.live-alusta selvittävät suomalaisen elävän musiikin kansainvälistymistä sekä kestävän kehityksen kysymyksiä elävän musiikin kansainvälisessä toiminnassa. Laajempaa tutkimusta varten kysytään tietoja esimerkiksi muusikoilta ja muilta musiikinviejiltä. Tämä kysely on suunnattu suomalaisille musiikkitapahtumille, joissa on käynyt viimeisen viiden vuoden aikana kansainvälisiä esiintyjiä tai ulkomailta tulevaa yleisöä.


Tietoja tullaan käyttämään erityisesti elävän musiikin uuden vastuullisuustyökalun, elma.live-alustan jatkokehittämiseen. Elma-alustalle on tulossa kansainväliseen toimintaan liittyviä oppimateriaaleja ja työkaluja, ja tässä kyselyssä saatujen tietojen perusteella sisältöä voidaan ohjata koko alan kannalta hyödyllisiin suuntiin. Elma.liven kehittämisestä vastaa Suomen Jazzliitto yhteistyökumppaneinaan Finland Festivals, LiveFin, Music Finland, Muusikkojen liitto sekä Suomen Sinfoniaorkesterit. 


Kyselyssä kartoitamme tapahtumien kansainvälisen toiminnan perustietoja sekä näkemyksiä kestävästä kehityksestä. Kysymme myös esimerkiksi kansainvälisellä kentällä kohtaamistasi kestävän kehityksen toimenpiteistä sekä matkustamisesta. Mikäli kaikkiin kysymyksiin ei löydy vastauksia, voit hyvin vastata kyselyyn myös osittain. Kaikista antamistasi tiedoista on hyötyä selvityksen koostamisessa ja elma.live-alustan kehittämisessä. 


Kyselystä on oma versionsa myös kansainvälisesti toimiville artisteille, muusikoille ja yhtyeille, artisteja edustaville tahoille sekä säveltäjille.


Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.


Vastaathan kyselyyn viimeistään perjantaina 31.3.2023.


Kiitos!


Lisätietoja:

Merja Hottinen

merja.hottinen@musicfinland.fi

Suostumus tietojen käyttöön

Kyselyssä antamiasi tietoja käytetään Music Finlandin tutkimustoiminnassa sekä Suomen Jazzliiton hallinnoiman Elma.live-alustan kehittämiseen. Tietoja hallinoi Music Finland, eikä henkilökohtaisia tietojasi luovuteta eteenpäin. Elma.live-alustan kehittäjät saavat tiedoista yhteenvedon. Voit lukea rekisteri- ja tietosuojaselosteen täältä.

0%