Lorupussi auki!

ma 21.2.2022 klo 13-15

Lempäälän pääkirjasto, Kompa

(tai koronatilanteen edellyttäessä Teams)


Tule kokoamaan tai päivittämään oma lorupussi! Toiminnallisen koulutuksen vetää sanataideyhdistys Yöstäjän sanataidekasvattaja, lastenrunoilija Pia Krutsin.


Koulutus on avoin kaikille Lempäälässä lasten kanssa työskenteleville. Kunnan työntekijöille koulutus kuuluu työaikaan (sovi osallistumisesta oman esimiehesi kanssa). Koulutkseen mahtuu 40 osallistujaa: tarvittassa paikat jaetaan eri-ikäisten lasten kanssa toimivien kesken. Ilmoittautuminen ma 14.2. mennessä.


Lisätietoja koulutuksesta:


Anni Oravakangas

lukukoordinaattori

Leikiten lukijaksi -hanke

anni.oravakangas1@lempaala.fi


Leikiten lukijaksi on Lempäälän kunnan varhaiskasvatuksen sekä esi- ja alkuopetuksen hanke, jossa ovat vahvasti mukana myös kirjasto, kunnan ja seurakunnan perhe- ja kerhotyö, lapsiperheiden kotipalvelu ja neuvola. Hankkeessa vahvistetaan lukemisen kulttuuria lasten päivittäisissä toimintaympäristöissä: järjestetään koulutusta, rakennetaan lukupaikkoja, hankitaan kirjoja ja kehitetään eri toimijoiden yhteistyötä - siis edistetään lasten lukemista yhdessä!

Ilmoittaudun Lorupussi auki -koulutukseen:

Nimi

Ammatti

Työnantaja/työskentely-yksikkö

Sähköpostiosoite

Huom! Mikäli koulutus järjestetään etänä, osallistumislinkki lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoa tai toiveita kouluttajalle

Tietosuoja

Tietosuojaseloste ja lisätietoa tietosuojasta Lempäälän kunnassa: https://www.lempaala.fi/lempaala-tietoa/asiointi-ja-neuvonta/tietosuoja/

0%