Luonnoksen tapahtumahaku 2025


Haku Grafian luovan tilan tapahtumiin on käynnissä 3.6.–12.8.2024

Haluatko järjestää tapahtuman, työpajan, keskustelun tai vaikkapa pidemmän tapahtumasarjan Luonnoksessa? Luonnos haluaa tarjota tilaa uusille kohtaamisille ja tapahtumille oli kyse sitten vertaisoppimisesta, uusista taidoista tai rennommasta yhdessäolosta.

Luonnos haluaa herättää ajankohtaista keskustelua ja luoda tilaa, jossa esitellään visuaalisen viestinnän ja luovan suunnittelun laajaa kirjoa. Haku on avoin kaikille, niin ammatissa toimiville kuin opiskelijoillekin, myös niille jotka eivät ole Grafian jäseniä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Valituille tapahtumajärjestäjille maksetaan pieni korvaus ja heillä on käytössään Grafian tarjoama materiaalibudjetti, joka riippuu tapahtuman luonteesta.

Luonnos
Luonnoksen työpajatila on ihanteellinen noin kymmenelle hengelle, mutta tapahtuma voi laajentua näyttelyiden salliessa koko tilaan. Tällöin mukaan voi mahtua parhaimmillaan 30–40 ihmistä, riippuen tapahtuman luonteesta. Työpajatila on tapahtumien käytössä lähtökohtaisesti myös näyttelyn aukioloaikoina. Tilassa on keittiö, pieni astiavalikoima, erilaisia pöytävaihtoehtoja sekä istuimia 20 henkilölle.

Tilan varustukseen kuuluvat projektori ja valkokangas. Luonnos sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Uudenmaankatu 13. Luonnos käsittää katutason korkean näyttelytilan ja takaosan viehättävän työpajatilan.

Täältä löydät Luonnoksen pohjapiirroksen ja näyttelykalusteet
Täältä löydät tietoa Luonnoksen saavutettavuudesta
Täällä koottuna Luonnoksen tekniikka
Täältä löydät kuvia Luonnoksesta ja aiemmista näyttelyistä sekä tapahtumista

Täytä tapahtumahakulomake alempana!

Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Oletko Grafian jäsen 

Tapahtumaidean esittely

Miksi tapahtuma sopii juuri Luonnokseen?

Alustava budjetti sisältäen materiaalihankinnat ja tapahtumajärjestäjän palkkion

Tapahtuman järjestäjän tai järjestäjäryhmän lyhyt esittely 

Milloin haluaisit järjestää tapahtuman Luonnoksessa?

Lisätietoa

0%