Sydämenmuotoiset paikat vapaana – hae MDI Harjoitteluun 30.11. mennessä!


Avaamme jälleen harjoittelijahaun tekeväiseen tiimiimme työskentelemään sekä MDI:n ulkoisissa asiakasprojekteissa että sisäisissä kehittämishankkeissa. Harjoittelun aikana saat oppia ja kokemusta monipuolisista avustavista asiantuntijatehtävistä.


Työn ajankohdasta voidaan sopia erikseen, mutta toivomme, että pystyisit aloittamaan harjoittelun jo tammikuussa 2022.


Etsimme harjoittelijoita noin 3–4 kuukauden jaksolle erityisesti kahdella profiililla:


-> Työllisyys- ja hyvinvointiasioista kiinnostunut työmyyrä. Harjoittelijan työtehtävät sisältävät avustavia tutkimustehtäviä, kuten aineistonkeruuta (esim. haastatteluita ja kyselyitä) sekä projektihallintaan liittyviä tehtäviä.


-> Uteliaalla mielellä varustettu viestijä. Intohimonasi on vaikuttava viestintä. Olet taitava kirjoittaja, ja hyppäät mielelläsi mukaan monipuolisiin projekteihimme. Harjoittelijan työtehtävät sisältävät mm. uutisten ja tiedotteiden kirjoittamista, oikolukua, verkkosivujen päivittämistä, sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja hankeviestintää. Emme edellytä graafisen alan osaamista, mutta toivomme, että haluat innokkaasti oppia hyödyntämään graafisen suunnittelun välineitä työsi tukena.


Harjoittelu sopii esimerkiksi graduvaiheessa olevalle yhteiskunta-, sosiaali-, valtio-, talous- tai viestintätieteiden opiskelijalle. Koska haemme ensisijaisesti innostunutta, motivoitunutta ja meidän tiimiimme sopivaa tekijätyyppiä, emme kiinnitä koulutustaustaan turhan tarkkaa huomiota – tulevaisuuden osaaminen kun voi löytyä yllättävistäkin suunnista!


Toivomme hakijalta

- reipasta ja rohkeaa asennetta tutustua asiantuntijatyöhön

- työhön tarttuvaa otetta, hyvää motivaatiota ja asennetta

- kykyä työskennellä ryhmässä ja itsenäisesti

- tiedonkeruun ja tiedonkäsittelyn menetelmien taitoja (tai nopeaa oppimista) 


Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, mutta arvostamme motivaatiota ja kiinnostusta teemoja kohtaan. Tarjoamme puolestamme harjoittelijalle oppia ja kokemusta työllisyys- ja hyvinvointiasioiden sekä viestinnän laaja-alaisista asiantuntijatehtävistä sekä monipuolisen tehtäväkentän kannustavassa ja tekeväisessä porukassa.


Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella, ja teemme töitä myös etänä.


Lisätiedot


Työllisyys- ja hyvinvointiasoiden parissa työskentelevä asiantuntija: Johtava asiantuntija Mikko Valtakari, mikko.valtakari@mdi.fi


Uteliaalla mielellä varustettu viestijä: Asiantuntija Marjo Honkaranta, marjo.honkaranta@mdi.fi


Hakemukset


Hae harjoittelupaikkaa täyttämällä hakulomake viimeistään 30.11.2021 klo 12.00. Viimeisellä sivulla voit lisätä myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si.


Odotamme hakemustasi, yllätä meidät!


HUOM! Lomake tulee täyttää kerralla alusta loppuun.

Kumman profiilin tehtävää haet?

Voit valita myös molemmat profiilit.

0%