Palaute Manse Pride –viikosta 2022

Hyvä palautteen antaja,


Manse pride -viikko 6.-1.6.2022 käsitti yli 60 tapahtumaa, joihin osallistui 6180 tuhatta kävijää. Pelkästään pride-kulkueessa oli arviolta yli 3000 osallistujaa. Puistojuhlassa oli ennemmän osallistujia kuin marssilla. 


Manse pride -ohjelma sisälsi työpajoja, taidetta, yhdessä oloa, yhteisöllisyyttä, näkymistä, iloa ja viihdettä. Sisältöjä ja monipuolisuutta oli yhtä paljon kuin ilmoittautuneita tapahtumatuottajia, työryhmiä, kollektiiveja, taiteilijoita, yrityksiä, yksityishenkilöitä ja yhdistyksiä.


Manse pride -tuottajana toimi Teija Röyttä työparinaan Sinuiksi ry:n toiminnanjohtaja Mikko Ala-Kapee sekä joukko upeita vapaaehtoisia, useita mahtavia yhteistyökumppaneita ja moniosaajia. Suurimmat yhteistyötahomme olivat mm. Tampereen kaupunki, Tampereen Nuorisopalvelut ja Tampere-talo.

Laajasta aineettomasta tuesta ja hyvästä yhteistyöstä huolimatta, Pride-viikko tehdään vapaaehtoisvoimin, rakkaudesta lajiin, ilman suurta budjettia.


Sinuiksi ry:n ensisijaisen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin keskittyvän auttamis- ja tukityön myötä Manse pride -tapahtuma painottaa yhdenvetaisuuden edistämistä, turvallisempia tiloja ja yhteiskunnan rakentamista sensitiivisemmäksi meille kaikille iloa, kulttuuria, bileitä ja taidetta unohtamatta.


Palautteesi on meille tärkeä. Kerro meille mikä meni hyvin, mitä toivoisit lisää ja voisitko sinä olla tekemässä sen meidän kanssamme ensi vuonna. 


Ilmianna itsesi, jossa haluat olla toteuttamassa Manse pridea 2023, kerro samalla, että mitä haluaisit tehdä tai millaisia taitoja sinulla on.


Kaikkiin kohtiin ei tarvitse vastata. Kiitos ajastasi!

Vastaajan taustasta:

Vastaajan taustasta: olen iältäni:

Vastaajan taustasta: Osallistuminen Sinuiksi ry:n tai Sinuiksi-palvelun toimintaan:

Mihin Manse pride -viikon ohjelmiin osallistuit:

Minkä arvosanan antaisit Manse pride -viikolle kokonaisuutena?

Mikä Manse Pride -ohjelmassa mielestäsi onnistui?

Mitä toivoisit lisää tai haluaisit kehittää?

Ennakkotiedotus: Mitä kautta sait tietää Manse pride-viikosta:

Oliko tiedotus mielestäsi selkeää?

Vuonna 2023 Tampereen kaupunki on entistäkin isommin mukana tapahtuman järjestämisessä. Haluaisitko tulla mukaan tekemään Manse Pride-viikkoa 2023? Jos kyllä, kirjoita alla olevaan kenttään yhteystietosi (sähköposti) ja kerro myös millainen tekeminen, yhteistyö sinua kiinnostaisi, millaisia taitoja sinulla on ja millaisia tehtäviä toivoisit.

Vapaa sana:

Kiitos vastauksestasi :).

Ole totta Tampereella!

0%