Merkityksellisen työn kaava - Kohti merkityksellisempää työtä ja onnellisempaa elämää

 

Aika: ti 27.9.2022 klo 17–19

Paikka: Zoom

Tervetuloa TAKUn jäsenkoulutukseen, jossa tietokirjailija, puhuja ja positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenonen antaa askelmerkit kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää. Rosa johdattaa kuulijat asiantuntevasti ja innostavasti kohti oman tarinan, arvojen ja vahvuuksien löytämistä sekä rohkeutta toteuttaa itseään.


Koulutuksen jälkeen hahmotat paremmin, mitä ajattelet voivasi tehdä sekä mitä haluat tehdä työelämässä. Millainen on juuri sinulle merkityksellinen työ, jossa voit toteuttaa itseäsi ja jakaa osaamistasi? Koulutus myös muistuttaa meitä itsemme tukemisen tärkeydestä.


Koulutus kestää noin kaksi tuntia ja pitää sisällään innostavia teoriaosuuksia, syventäviä harjoitteita sekä keskustelua.


Koulutuksen Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Koulutus tallennetaan TAKUn jäsensivulle, ja se on kaikkien TAKUn jäsenten katsottavissa 3 kk ajan.


Ilmoittautuminen päättyy ma 26.9. klo 12.00. Koulutus on maksuton, mutta käytössämme on peruutusmaksu.


Etu- ja sukunimi:

Sähköpostiosoite:

Ilmoittaudun mukaan:

Onko sinulla ennakkokysymyksiä tai toiveita koulutuksen suhteen?

Jätä viestisi tähän, niin välitämme sen Rosalle ennen tilaisuutta.

Peruutusehdot

Jos et pääsekään koulutukseen, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään ma 26.9. klo 12 mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskulun (20 €).

0%