Ilmoittautuminen Miesten vuoro -vertaiskeskustelutuokioihin

Miesten vuorot ovat opiskelijoiden juttutuokioita, joissa jaetaan ajatuksia ja tuntemuksia miesten kesken. Ohjatut tuokiot vaihtuvin teemoin järjestetään keskiviikkoisin Zoom -alustalla videopuheluna. Voit osallistua keskusteluun video- ja ääniyhteyden tai chatin kautta. HUOM. Ilmoittauduthan tuokioon viimeistään tuokioita edeltävänä päivänä (tiistaina) päivällä klo 12 mennessä.

1. Hyväksyn lomakkeella antamieni tietojen käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan mukaan Miesten vuoroihin. Lomakkeella keräämme ainoastaan toimintaan osallistumisen sekä toiminnan raportoinnin kannalta oleelliset tiedot, joita käsitellään sekä säilytetään luottamuksellisesti. Noudatamme toiminnassamme Nyyti ry:n tietosuojakäytänteitä. 

2. Sitoudun alla kuvattuihin sääntöihin ilmoittautumiseni yhteydessä. 

Lue tästä yleiset ryhmän säännöt, joita sitoudut noudattamaan (esim. sopimattomia nimimerkkejä ei sallita).


Lisäksi sitoudut noudattamaan myös näitä turvallisemman tilan periaatteita:


• Olen kunnioittava – en kyseenalaista toisten kokemusta ja kunnioitan toisten fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia rajoja.

• En oleta – olen avoin ja kuuntelen.

• Annan tilaa – huolehdin, että kaikki tulevat keskusteluissa kuulluksi ja pääsevät osalliseksi.

• Pidä huolen, että minulla ja muilla on kivaa – jos kaipaan ongelmatilanteisiin apua tai tukea, pyydän sitä ohjaajalta.

3. Ilmoittaudun seuraavaan tai seuraaviin Miesten vuoro -vertaiskeskustelutuokioihin:

4. Nimeni, jolla haluan osallistua tuokioihin

Käytäthän tätä nimeä, kun tulet mukaan tuokioon Zoom -alustalle! Voit valita tähän etunimesi, lempinimesi tai anonyymin nimimerkin.

5. Sähköpostiosoitteeni, johon haluan osallistumislinkin

Tähän sähköpostiin lähetämme linkin Zoomiin tuokiota edeltävänä päivänä sekä palautelomakkeen tuokion jälken. HUOM. Muistathan tarkistaa myös roskapostisi, jos et näe osallistumislinkkiä!

6. Oletko tekniikan tai matemaattis-luonnontieteellisen alan opiskelija?

Tuokiot ovat ensijaisesti suunnattuja kyseisten alojen miesopiskelijoille osana mielenTEKoja -toimintaa, mutta myös muiden alojen miesopiskelijat saavat osallistua. Tämä tieto on kerätään vain raportointia varten.

7. Mitä kautta sait tiedon Miesten vuoroista?

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

8. Tähän kohtaan voit halutessasi kuvailla omaa tilannettasi järjestäjille tiedoksi. Millaisia odotuksia ja toiveita sinulla esimerkiksi on Miesten vuoroja kohtaan?

0%