Minullako asiantuntijabrändi - Näin brändäät itsesi ja erotut työnhakijana

 

Aika: ke 12.10. klo 17–20

Paikka: Zoom

Tervetuloa TAKUn jäsenkoulutukseen, jossa portfoliovalmentaja sekä suunnitteluteknologian yliopisto-opettaja ja väitöskirjatutkija Emmi Harjuniemi johdattaa taide- ja kulttuurialan asiantuntijat oman osaamisen tunnistamisen ja brändäämisen pariin. Koulutuksen aikana syvennytään oman osaamisen sanoittamiseen ja visualisointiin sekä siihen, kuinka omaa asiantuntijabrändiä voi hyödyntää työnhaussa.


Kolmen tunnin koulutuksesta saat mukaasi kartan omasta osaamisestasi sekä brändilauseen ja hissipuheen, joita voit hyödyntää CV:ssä ja LinkedInissä. Opit kirjoittamaan omasta osaamisestasi sekä hyödyntämään tätä rakentaessasi omaa asiantuntijabrändiäsi. Lisäksi opit portfolion tekemisen perusteet sekä saat rutkasti itsevarmuutta työnhakuun!


Koulutuksen Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Koulutus tallennetaan TAKUn jäsensivulle, ja se on kaikkien TAKUn jäsenten katsottavissa 3 kk ajan.


Ilmoittautuminen päättyy ti 11.10. klo 12.00. Koulutus on maksuton, mutta käytössämme on peruutusmaksu.

Etu- ja sukunimi:

Sähköpostiosoite:

Ilmoittaudun mukaan:

Onko sinulla ennakkokysymyksiä tai toiveita koulutuksen suhteen?

Jätä viestisi tähän, niin välitämme sen Emmille ennen tilaisuutta.

Peruutusehdot

Jos et pääsekään koulutukseen, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään ti 11.10. klo 12 mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskulun (20 €).

0%