Nuoret miehet - mitä kuuluu?


Vastaa kyselyyn mielenterveydestäKyselyn tarkoituksena on kartoittaa kokemuksiasi mielenterveydestä sekä selvittää käsityksiäsi nuorten miesten mielenterveyden yleisestä tilasta Suomessa. Lisäksi pyydämme sinua arvioimaan, millaisista palveluista olisi eniten hyötyä vähentämään mielenterveyteen liittyvää häpeäleimaa ja mahdollistamaan avun saanti riittävän ajoissa myös miesten keskuudessa.  


Kyselyn tuloksia hyödynnetään nuorten miesten mielenterveyttä edistävän Nyyti ry:n ja Väestöliiton Poikien Puhelimen hankkeen valmistelussa sekä muussa kehittämis- ja tutkimuskäytössä. Tulokset käsitellään luottamuksellisesti ja vastaaja ei ole tunnistettavissa vastauksista.


Kyselyn vastaamiseen kuluu 5-10 minuuttia ja kaikki vastaukset ovat täysin anonyymejä. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 30 euron arvoisia Spotify-lahjakortteja. Yhteystietojasi pyydetään uudessa lomakkeessa kyselyn vastaamisen jälkeen, jolloin niitä ei voida yhdistää vastauksiisi. 


Iso kiitos kyselyyn vastaamisesta. Mielipiteesi on meille tärkeä!Kyselystä vastaa: PsT Elina Marttinen, Nyyti ry, elina.marttinen@nyyti.fi, 050 4320933

0%