MONIKKOPERHEET-LEHDEN TILAUSLOMAKE

Suomen Monikkoperheet ry julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää valtakunnallista Monikkoperheet-lehteä.  Osalla alueyhdistyksiä lehti ei kuulu automaattisesti alueyhdistyksen jäsenyyteen, vaan lehti on tilattava erikseen Suomen Monikkoperheet ry:stä.


HUOM! Suomen Monikkoperheet ry:n Monikkoperheet-lehti sisältyy vuonna 2023 yhdistyksen jäsenmaksuun Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Helsingin, Hyvinkään seudun, Kaakon, Keski-Suomen, Pirkanmaan, (Pohjois-Karjalan), Pohjois-Suomen, Päijät-Hämeen ja Turun seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille! Suluissa olevassa yhdistyksessä on vaihtoehtoinen jäsenmaksu, ilman lehteä tai lehden kanssa. Lehden tilaaminen ilmoitetaan jäseneksi liittymisen yhteydessä. 

Tilaushinnat:
Alueyhdistysten jäsenille 16.50 euroa/ sisältää lehdet 1-4. Ei-jäsenille 30 euroa. 
Tilaus on kestotilaus. Lehden tilaus on vuosikohtainen. Mikäli tilaat lehden kesken vuotta, saat tilauslaskun mukana jo ilmestyneet numerot (jäsenmaksuun kytkeytyvissä tilauksissa käytäntö vaihtelee, jo ilmestyneitä lehtiä on saatavilla esim. yhdistysten tapahtumissa tai jäsenvastaavalta).

Lehti ilmestyy vuonna 2023 maaliskuussa (1.3.), toukokuussa (25.5.), syyskuussa (21.9.) ja joulukuussa (13.12.).


Lehden tilauskäytännöt muuttuvat 1.1.2024. Yksittäistilaukset päättyvät. Jatkossa lehteä ei voi tilata itselleen jäsenhintaan tai ei-jäsenhintaan. 1.1.2024 alkaen lehti on saatavilla vain monikkoperheyhdistyksen jäsenmaksuun kytkeytyvänä. Ja lehden saa itselleen jäsenetuna, niissä yhdistyksissä, joissa on päätetty tilata lehti jäsenille. Suomen Monikkoperheet ry:n kannatusjäsenenä saa myös lehden.  
TILAAN MONIKKOPERHEET-LEHDEN

Jäsenyystieto

TILAAJATIEDOT:

Tilaajan nimi:

Tilaajan postiosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Muuta tietoa tilaukseeni liittyen:

Kiitos tilauksestasi

Paina lopuksi Lähetä vastaukset -nappia. 

Tilaus käsitellään noin 2 viikossa. (HUOM! Vuoden ensimmäisen lehden osalta tilauslasku tulee 1.3. ilmestyvän lehden mukana)

Tällä lomakkeella antamasi tiedot tallennetaan Suomen Monikkoperheet ry:n Monikkoperheet-lehden tilaajarekisteriin. 


Tietosuojaselosteemme löydät internetsivuiltamme osoitteesta www.monikkoperheet.fi 

0%