Tilaa Monimuotoiset perheet koulussa -opas

Monimuotoiset perheet koulussa -opas on tarkoitettu työn tueksi opetusalan ja opiskeluhuollon ammattilaisille, erityisesti peruskoulussa. Oppaan on koonnut kymmenen perhejärjestön yhteinen Monimuotoiset perheet -verkosto. 


Verkkoversion voit ladata osoitteesta: monimuotoisetperheet.fi/ammattilaisille/opas-opetusalan-ja-opiskeluhuollon-ammattilaisille.


Tilaa painettu opas täyttämällä tämä lomake. Opasta postitetaan kuukausittain kouluihin, opetusalan oppilaitoksiin ja vastaaviin. Opas postikuluineen on teille maksuton. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse, kun pakettinne on noudettavissa lähellänne sijaitsevasta noutopisteestä. Yksityishenkilöille tai yksittäisille ammattilaisille meillä ei valitettavasti ole resursseja postittaa opasta. Innosta työnantajaasi tai oppilaitostasi tilaamaan oppaita, niin saat sitä kautta omasi! 


Jos sinulle herää kysymyksiä tai tilauksellasi on erityisen kiire, ota yhteyttä sofia.lindqvist@monimuotoisetperheet.fi. Oppaita voi myös noutaa toimistoltamme Helsingin Sörnäisistä. Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin!


Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksesi siihen, että käsittellemme henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste. Nimi- ja osoitetiedot sekä puhelinnumerosi poistetaan heti postituksen jälkeen. Jos annat sähköpostiosoitteesi merkiksi siitä, että haluat saada tietoa tulevista verkkokoulutuksistamme, osoitteesi poistetaan viimeistään vuoden kuluessa tiedon jättöhetkestä tai aiemmin pyynnöstäsi.


Etunimi

Sukunimi

Työskentelen

Tehtävänimike

Tilattava määrä

Postitusosoite

Puhelinnumero, johon Posti voi lähettää saapumisilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa. 

(Emme käytä numeroasi mihinkään muuhun tarkoitukseen ja poistamme sen heti paketin postittamisen jälkeen)

Jätä sähköpostiosoitteesi, jos tahdot tietoa tulevista opetus- ja opiskeluhuoltoalan ammattilaisille suunnatuista verkkokoulutuksistamme. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin. Poistamme osoitteesi viimeistään vuoden kuluttua tiedon jättöhetkestä tai aiemmin pyynnöstäsi.

Sähköpostiosoite

0%