Tilaa Monimuotoiset perheet varhaiskasvatuksessa -opas

Monimuotoiset perheet varhaiskasvatuksessa -opas on tarkoitettu työn tueksi kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille, erityisesti varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Oppaan on koonnut kymmenen perhejärjestön yhteinen Monimuotoiset perheet -verkosto. 


Verkkoversion voit ladata osoitteesta: monimuotoisetperheet.fi/ammattilaisille/opas-varhaiskasvattajille.


Tilaa painettu opas täyttämällä tämän lomakkeen. HUOM! Täyttämällä suomenkielisen tilauslomakkeen saat suomenkielisiä oppaita ja täyttämällä ruotsinkielisen saat ruotsinkielisiä. Jos olet päätynyt vääränkieliseen lomakkeeseen, voit vaihtaa täällä


Opasta postitetaan kuukausittain varhaiskasvatusyksiköihin, oppilaitoksiin ja vastaaviin. Opas postikuluineen on teille maksuton. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse, kun pakettinne on noudettavissa lähellänne sijaitsevasta noutopisteestä. Yksityishenkilöille tai yksittäisille ammattilaisille meillä ei valitettavasti ole resursseja postittaa opasta. Innosta työnantajaasi tai oppilaitostasi tilaamaan oppaita, niin saat sitä kautta omasi! 


Jos sinulle herää kysymyksiä tai tilauksellasi on erityisen kiire, ota yhteyttä sofia.lindqvist@monimuotoisetperheet.fi. Oppaita voi myös noutaa toimistoltamme Sörnäisistä. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin!


Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste. Nimi- ja osoitetiedot sekä puhelinnumerosi poistetaan heti postituksen jälkeen. Jos annat sähköpostiosoitteesi merkiksi siitä, että haluat saada tietoa tulevista verkkokoulutuksistamme, osoitteesi poistetaan viimeistään vuoden kuluessa tiedon jättöhetkestä tai aiemmin pyynnöstäsi.


Etunimi

Sukunimi

Työskentelen

Tehtävänimike

Tilattava määrä

Postitusosoite

Matkapuhelinnumero, johon Posti voi lähettää saapumisilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa. 

(Emme käytä numeroasi mihinkään muuhun tarkoitukseen ja poistamme sen heti paketin postittamisen jälkeen)

Jätä sähköpostiosoitteesi, jos tahdot tietoa tulevista varhaiskasvattajille suunnatuista verkkokoulutuksistamme. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin. Poistamme osoitteesi viimeistään vuoden kuluttua tiedon jättöhetkestä tai aiemmin pyynnöstäsi.

Sähköpostiosoite

0%