Tilaa Monimuotoiset perheet työelämässä -opas

Tällä lomakkeella voit tilata painettuja Monimuotoiset perheet työelämässä - Opas perheystävällisyyteen johtajille, henkilötöhallinnolle ja luottamushenkilöille -julkaisuja. Opas sisältää vinkkejä, miten tukea erilaisissa perhetilanteissa olevia työyhteisön jäseniä heidän tilanteelleen tyypillisissä haasteissa. Oppaan on koonnut kymmenen perhejärjestön yhteinen Monimuotoiset perheet -verkosto. 


Verkkoversion voit ladata osoitteesta: monimuotoisetperheet.fi/tyo-ja-perhe/


Tilaa painettu opas täyttämällä tämä lomake. Tilauksen enimmäismäärä on 20 opasta. Opas postikuluineen on sinulle maksuton. 


Jos haluat tilata isomman määrän oppaita tai sinulle herää muita kysymyksiä, ota yhteyttä toimisto@monimuotoisetperheet.fi.Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste. Nimi- ja osoitetiedot poistetaan heti postituksen jälkeen. Jos haluat saada tietoa tulevista verkkokoulutuksistamme, poistetaan sähköpostiosoitetieto toukokuun 2021 loppuun mennessä.


Etunimi

Sukunimi

Tilaan oppaita, koska

Tilattava määrä

Organisaatio 

Postitusosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoitetta kysymme, jotta saamme mahdollisissa lisäkysymyksissä sinuun nopeasti yhteyden. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin.

0%