Tilaa Monimuotoiset perheet työelämässä -opas

Tällä lomakkeella voit tilata painettuja Monimuotoiset perheet työelämässä - Opas perheystävällisyyteen johtajille, henkilötöhallinnolle ja luottamushenkilöille -julkaisuja. Opas sisältää vinkkejä, miten tukea erilaisissa perhetilanteissa olevia työyhteisön jäseniä heidän tilanteelleen tyypillisissä haasteissa. Oppaan on koonnut kymmenen perhejärjestön yhteinen Monimuotoiset perheet -verkosto. 


Verkkoversion voit ladata osoitteesta: monimuotoisetperheet.fi/tyo-ja-perhe/


Tilaa painettu opas täyttämällä tämä lomake. Postitilauksen vähimmäismäärä on 20 opasta. Opas postikuluineen on sinulle maksuton. 


Jos haluat tilata isomman määrän oppaita tai sinulle herää muita kysymyksiä, ota yhteyttä toimisto@monimuotoisetperheet.fi.Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste. Nimi- ja osoitetiedot poistetaan heti postituksen jälkeen. Jos haluat saada tietoa tulevista verkkokoulutuksistamme, poistetaan sähköpostiosoitetieto toukokuun 2021 loppuun mennessä.


Etunimi

Sukunimi

Tilaan oppaita, koska

Tilattava määrä

Organisaatio 

Postitusosoite

Puhelinnumero (postitusta varten)

0%