Musiikkialabarometri 2022


Hyvä musiikkialan ammattilainen,

tervetuloa vastaamaan Musiikkialabarometriin 2022.


Musiikkialabarometrin tavoitteena on kartoittaa suomalaisen musiikkitoimialan ammattilaisten näkemyksiä alan tämänhetkisestä tilasta ja tulevaisuudesta. Kysely on aiemmin toteutettu kolmen vuoden välein vuosina 2016 ja 2019. Nyt käsillä olevassa barometrissa seurataan esimerkiksi musiikkialan talouteen, rakennemuutoksiin, kansainvälistymiseen sekä mediaympäristöön liittyviä pitkän aikavälin kysymyksiä, mutta mukana on tällä kertaa myös viime vuosille ajankohtaisia koronatilanteeseen liittyviä teemoja.


Barometriin ovat tervetulleita vastaamaan kaikki musiikkialan ammattilaiset, yritykset ja yhteisöt. Musiikkialalla tarkoitetaan laajaa musiikin parissa taiteellista tai taustatyötä tekevien toimijoiden verkostoa. Samasta yhteisöstä voi vastata useampi vastaaja. Yhteisössä työskentelevä voi vastata myös omasta näkökulmastaan musiikkialan ammattilaisena. Vastaukset ovat anonyymejä.

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 20 minuuttia. Barometrin tulokset julkistetaan loppukeväällä 2022. Kyselyn tuloksia voidaan käyttää myös muissa tutkimuksissa ja artikkeleissa.

Jos haluat jakaa kyselyn eteenpäin muille musiikkialan ammattilaisille, julkinen ja jaettavissa oleva linkki tähän kyselyyn on tässä: https://q.surveypal.com/Musiikkialabarometri-2022

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan veloitukseton viikko Villa Vikan -residenssin hirsimökissä Raaseporissa. Voittaja voi valita haluamansa viikon vuodelle 2023. Arvontaan osallistuminen ei estä kyselyyn vastaamista anonyymisti.


Musiikkialabarometrin toteuttaa Music Finland yhdessä jäsenjärjestöjensä Gramexin, IndieCon, Musiikkituottajat IFPI Finlandin, Muusikkojen liiton, Suomen Musiikintekijöiden, Suomen musiikkikustantajien, Suomen Säveltäjien ja Teoston kanssa.

Vastaathan kyselyyn viimeistään 28.2.2022.

Kiitos jo etukäteen vastauksistasi!

Terveisin,
Music Finland jäsenjärjestöineen


LISÄTIETOJA:
Merja Hottinen
Tutkimuspäällikkö
merja.hottinen@musicfinland.fi
050-3477549

0%