Myöhäisheränneiden kokoontuminen Helsinki Prideilla 

Myöhäisheränneet ke 30.6. klo 18:30-20:30
Tapaaminen ihmisille, jotka ovat eläneet heterosuhteessa ja jotka ovat eronneet tai harkitsevat sitä homo-/bi-/queer- tai sukupuoli-identiteetin löytymisen myötä tai elävät yhä heteronormatiivisessa suhteessa, mutta ovat tai haluaisivat olla (myös) sateenkaarevassa suhteessa. Ryhmässä jaetaan kokemuksia ratkaisevasta elämänmuutoksesta, sen harkitsemisesta, erilaisista suhteista (ex)puolisoihin, lastenkasvatuksesta ja ulostulosta sekä saadaan ideoita ja vertaistukea elämäntilanteeseen. Huom! Myös lapsettomat ovat lämpimästi tervetulleita.


Tilaisuudessa ei hyväksytä syrjintää tai häirintää. Jos koet häirintää tai syrjintää, ota välittömästi yhteys tilaisuuden aikana paikalla olevaan järjestäjään tai tilaisuuden jälkeen info@sateenkaariperheet.fi.

Tilassa ei ole induktiosilmukkaa. Tulkit, avustajat ja avustajaeläimet ovat tervetulleita tilaisuuteen. Tilaisuus on maksuton. Jos haluat lisätietoja saavutettavuudesta, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään (puhelinnumero: 0503217976)

Tilat löytyvät Sörnäisistä. Sisäänkäynti Hämeentie varrella. Talossa lukee isolla "Kolme Kaisaa". Ovi löytyy Cafe Picnicin ja R-kioskin välistä. Ovisummeri, jossa lukee "Sateenkaariperheet" R-kioskin oven vasemmalla puolella. Hissillä tai kävelleen 7. kerrokseen.


Tilaisuuteen mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua mukaan tällä lomakkeella.


Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää Sateenkaariperheet ry.

Tervetuloa!Muista painaa lähetä-painiketta lomakkeen lopussa, kuvan jälkeen.


Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

Osallistujan/jien nimet

Sähköpostiosoite, josta osallistujan/jat tavoittaa

Jotakin muuta, mitä haluat meille kertoa

0%