Ilmoittautuminen Nuori, iho ja mieli -tietoiskuun ti 8.11.2022 klo 14-14.45


Jokainen (iho) on upea ja arvokas. Monen ihosairauden oireet näkyvät ulospäin, mutta jokaisella oikeus ihorauhaan. Nuoruus on herkkää aikaa ja iholla näkyvät oireet, toisten kommentointi ja neuvominen, tuijottaminen tai kiusaaminen voivat vaikuttaa nuoren minäkuvaan ja heikentää nuoren itsetuntoa. 


Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ammattilaisena olet tärkeässä roolissa tukemassa nuorten mielen hyvinvointia - tule saamaan tietoa ja työkaluja nuorten mielen hyvinvoinnin tukemiseen!


Tervetuloa mukaan Nuori, iho ja mieli -verkkotietoiskuun tiistaina 8.11.2022 klo 14:00 - 14:45!


Ohjelma: 

- Tervetuloa, allergia-, iho- ja astma-asiantuntija Katariina Ijäs
- Nuori, iho ja mieli -luento, psykologi (PsM) Emmi Arponen
- Millaista oli nuoruus ihotautia sairastavana, kokemusasiantuntijan puheenvuoro

- Päätössanat


Nuori, iho ja mieli –tietoisku on osa Ihoviikkoa. Silloin nostetaan esiin kuinka jokainen (iho) on upea ja arvokas. Jokaisella on oikeus ihorauhaan. Tutustu Ihoviikkoon ja nettisivuilla oleviin ihotautia sairastavien kirjoittamiin ihorauha-tarinoihin osoitteessa ihoviikko.fi. Sieltä tulee löytymään tarinoita niin atooppiseen ihottumaan, akneen, alopeciaan, vitiligoon, palovammoihin kuin harvinaisiin ihosairauksiinkin liittyen.


Verkkotietoisku toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Yhteyksiä voi kokeilla klo 13.50 alkaen. Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja Teamsin keskusteluosion kautta.


Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto 
Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton ja verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi


Ilmoittaudu mukaan täyttämällä allaoleva lomake. Saat linkin ja ohjeet sähköpostiisi edellisellä viikolla sekä muistutuksen edellisenä päivänä.

 

Tervetuloa mukaan!

Etu- ja sukunimi

Työskentelen koulu- tai opiskeluterveydenhuollossa

Paikkakunta

Sähköpostiosoite

Terveisiä tai kysymyksiä järjestäjille:

Kiitos ilmoittautumisesta!

Paina vielä "Lähetä vastaukset", niin vastauksesi tallentuu.

0%