Nuorten vaikuttajaryhmä hakulomake

Huippua, että olet kiinnostunut Liikenneturvan nuorten vaikuttajaryhmästä! Voit hakea mukaan täyttämällä alla olevan hakulomakkeen. 

Perustiedot

Tässä osiossa kysymme perustietosi: nimi, missä asut ja minkä ikäinen olet. Lisäksi pyydämme puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä hakuprosessin edetessä. 

Nimi (etunimi + sukunimi)

Kunta

Ikä

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Vapaamuotoinen hakemus

Hakemuksesi voi olla esimerkiksi video, ääniviesti tai kirjallinen hakemus. Alle voit kirjoittaa hakemuksesi tai ladata video- tai äänitiedoston. 


Kerro hakemuksessasi miksi olisit sopiva valinta nuorten vaikuttajaryhmään. Erityisesti meitä kiinnostaa kuulla miksi liikenneturvallisuus kiinnostaa sinua. Lisäksi voit kertoa millaisia kiinnostuksen kohteita ja taitoja sinulla on.

Älä liitä hakemukseesi henkilötietojasi. Riittää, että kirjoitit ne hakulomakkeeseen. 

Voit kirjoittaa hakemuksesi tähän

(Miksi olisit sopiva valinta nuorten osallisuusryhmään? Miksi liikenneturvallisuus kiinnostaa sinua? Millaisia kiinnostuksen kohteita ja taitoja sinulla on?)

Videohakemuksen voit liittää halutessasi tähän

Ääniviestin voit liittää halutessasi tähän

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme henkilötietojasi vain nuorten osallisuusryhmän hakuun liittyen. Säilytämme tiedot, kunnes hakuprosessi on saatu päätökseen. Voit lukea lisätietoja tietosuojaselosteesta


Jos olet alaikäinen, keskustelethan huoltajasi kanssa ennen nuorten osallisuusryhmän toimintaan hakemista. Pyydämme alaikäisiltä nuorten osallisuusryhmään valituilta huoltajan suostumuksen toimintaan osallistumiseksi.

Hyväksyn tietojeni käytön osana hakuprosessia.

0%