Haku NyytiCoachingiin


Tällä lomakkeella haet mukaan syksyn 2023 NyytiCoachingiin. Coachaus tapahtuu verkkovälitteisenä yksilövalmennuksena koulutetun ammatticoachin ja opiskelijan kesken. Coachaustapaamisia on kaikkiaan 3 ja ne toteutetaan noin 2 viikon välein loka-joulukuussa. Coach ja opiskelija sopivat tapaamisten ajankohdat keskenään. NyytiCoachingiin osallistuminen on maksutonta.


Ilmoitamme valinnoista kaikille mukaan hakeneille syyskuun lopussa.


Lisätietoa NyytiCoachingista: https://www.nyyti.fi/opiskelij...


1.) Nimesi 

2) Sukupuolesi

3) Ikäsi

4.) Sähköpostiosoitteesi 

5.) Puhelinnumerosi 

6.) Asuinpaikkakuntasi 

7.) Millä koulutusasteella ja minkä tyyppisessä oppilaitoksessa opiskelet? 

8.) Missä vaiheessa opintosi ovat? Milloin olet valmistumassa? 

9.) Kerro tilanteestasi? Mihin tarvitset coachingia? 

(Peilaa tarpeitasi suhteessa NyytiCoachingin tarkoitukseen ja tavoitteisiin. Lisätietoa NyytiCoachingista löydät täältä: https://www.nyyti.fi/opiskelij...)

10.) Sitoudutko osallistumaan NyytiCoachingiin sen edellyttämällä tavalla? 

(Coachingiin osallistuminen edellyttää coachattavalta omaa aktiivisuutta, riittäviä voimavaroja ja vahvaa henkistä sitoutumista koko coachingprosessiin. Tämä tarkoittaa osallistumista prosessiin sen alusta loppuun saakka, eli kaikkiin kolmeen tapaamiskertaan ja niiden välillä tapahtuvaan itsenäiseen työskentelyyn.) 

11.) Hyväksytkö, että tällä lomakkeella antamiasi yhteystietoja luovutetaan coachillesi? 

(Yhdistämme coachit ja coachattavat keskenään sähköpostitse, jolloin jaamme coachillesi hakulomakkeella antamasi yhteystiedot. Näin voitte olla yhteydessä toisiinne ja sopia coachingprosessin käynnistämisestä yms.)

12.) Hyväksytkö henkilötietojesi käsittelyn tässä lomakkeessa kuvatulla tavalla? 

(Tällä lomakkeella ilmoittamiesi henkilötietojen käyttötarkoitus on NyytiCoachingiin hakeminen, coaching-parien muodostaminen, palautekyselyn lähettäminen sekä toiminnan raportointi. Tietoja käsittelevät Nyyti ry:n työntekijät sekä Ammatticoach-verkoston toimijat. Noudatamme Nyyti ry:n tietosuojakäytänteitä.)

0%