Jäsenilta järjestetään maanantaina 18.10.2021 Sokos Hotel Lappeessa (Brahenkatu 1, Lappeenranta). Kokoustila löytyy alakerrasta, käynti joko kauppakeskus IsoKristiinasta tai parkkihallista. Iltapalaa on tarjolla alkaen klo 17.00 ja Turvan vakuutusinfo klo 17.50, minkä jälkeen vieraanamme on OAJ:n hallituksen jäsen Petri Lajunen. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä 40 henkilöä. Mikäli useampi kuin 40 jäsentä ilmoittautuu paikan päällä osallistuvaksi, vain 40 ensiksi ilmoittautunutta voi osallistua lähitilaisuuteen. Muille lähetetään etäosallistumista varten linkki. Lisäksi on mahdollista valita jo suoraan osallistuminen etäyhteydellä. Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy 3.10.2021, jonka jälkeen osallistujille lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja tieto siitä onko 40 lähitilaisuuteen osallistujan joukossa. Samassa viestissä lähetetään myös etäyhteydellä osallistuville Teams-linkki. Osallistumisen peruminen tai muuttaminen on mahdollista ilmoittautumisen päättymiseen saakka tiedottaja@oajetelakarjala.fi.

Peruutusehdot kotisivuillamme www.oajetelakarjala.fi kohdassa ilmoittautuminen

Olen lukenut peruutusehdot yhdistyksen kotisivuilta https://www.oajetelakarjala.fi... ja suostun maksamaan tilaisuuden todelliset kulut, jos jätän osallistumatta ilman ajoissa tehtyä peruutusilmoitusta (viimeistään 3.10.2021). Peruutukset tehdään osoitteeseen tiedottaja@oajetelakarjala.fi

Olen tutustunut sekä OAJ:n tietosuojaselosteeseen https://www.oaj.fi/oaj/oajn-ti... että OAJ Etelä-Karjalan tietosuojaehtoihin https://asiakas.kotisivukone.c... ja tiedän mihin tietojani tarvitaan ja käytetään.

Sukunimi

Etunimi

Osallistun tilaisuuteen 

OAJ:n jäsennumero

Paikallisyhdistykseni on

Ruoka-aineallergiat ja muut huomioitavat ruoka-ainerajoitteet

Jokin muu ruoka-ainerajoite, mikä?

Tervetuloa jäseniltaan kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista, merkitsethän ilmoittautumisesi muistiin myös kalenteriisi.

Muistathan peruuttaa osallistumisesi ajoissa (viimeistään 3.10.2021 tiedottaja@oajetelakarjala.fi).

Muista myös painaa Lähetä vastaukset -näppäintä, jotta ilmoittautumisesi kirjautuu tiedostoihimme.  KIITOS ILMOITTAUTUMISESTA!

0%