Hae lastenkulttuurilähettilääksi


Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ja nyt etsimme taiteesta ja kulttuurista kiinnostunutta 15–17-vuotiasta kesätyöntekijää lastenkulttuurilähettilääksi Tampereelle. Toimistomme sijaitsee Kulttuuritalo Laikussa Keskustorin kupeessa. 

Työssään lastenkulttuurilähettiläs perehtyy lastenkulttuuriin ja tuottaa sisältöä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton sosiaalisen median kanaviin. Lastenkulttuurilähettiläs pääsee toimimaan niin videokuvauksen kuin valokuvauksen parissa, hän saa tehdä haastatteluja ja halutessaan esiintyä videoilla itsekin. Tehtävässä tarvitaan intoa sosiaalisen median parissa työskentelyyn. Kokemusta videoiden editoinnista ei edellytetä.


Työaika on 6 tuntia päivässä, sisältäen 30 min ruokatauon, maanantaista perjantaihin kahden viikon ajan. Työ sijoittuu joko aikavälille 6.6.–17.6. tai 4.7.-15.7. 


Lastenkulttuurilähettiläälle maksetaan kahden viikon työstä 400 euroa.

Hae kesätyötä 18.4. mennessä!

Pyydämme muutaman hakijan haastatteluun mahdollisimman pian 18.4. jälkeen. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnasta 9.5. mennessä.


Tarvitsemme kaikilta hakijoilta luvan nimen, sähköpostiosoitteen ja taustatietojen luovuttamiseksi OP-pankille, koska pankki tarkistaa, ettei valittu kesätyöntekijä ole saanut useampaa kesätyöpaikkaa.


Etu- ja sukunimesi

Osoite ja postitoimipaikka

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Syntymäaikasi

Koulu tai opiskelupaikka

Kielitaito

Kerro lyhyesti itsestäsi:

Miksi juuri sinut tulisi valita lastenkulttuurilähettilääksi?

Onko sinulla aiempaa työkokemusta? Jos on, niin mitä?

Kesätyö kestää kaksi viikkoa. Kumpi ajankohta on sinulle parempi?

Annan Suomen lastenkulttuurikeskusten liitolle luvan luovuttaa nimeni ja sähköpostini OP-pankille. 

Kiitos!

Lisätietoja antaa koordinaattori Ninni Pehkonen (ninni.pehkonen@lastenkulttuuri.fi)

0%